Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 12 октября 2015, 20:53
2213
0

Сборная Украины U-19 взяла верх над Ирландией

Мячи Гуцуляка и Баланюка принесли победу команде Олег Кузнецова

| Обновлено 12 октября 2015, 20:53
2213
0
Сборная Украины U-19 взяла верх над Ирландией
ffu.org.ua

У понеділок, 12 жовтня, в ірландському Лімеріку відбувся другий товариський матч юнацької збірної команди України серед гравців до 19 років із місцевими однолітками. Якщо у першій зустрічі «синьо-жовті» не втримали перемогу, пропустивши на останніх хвилинах, то цього разу товариська гра завершилася вольовою перемогою підопічних Олега Кузнецова.

Обидва тренери зробили низку кадрових змін у порівнянні із першою зустріччю цих колективів. Це призвело до того, що гравці певний час звикали до нової побудови гри, і перша чверть зустрічі пройшла без небезпечних моментів. Першими від «сплячки» прокинулися ірландці: Суїні відгукнувся на навіс Малхерна і головою пробив повз дальню стійку українських воріт. Наша команда відповіла спробами Шепелева та Щебетуна, але обидва удари і не несли реальної загрози воротам суперників.

На 35-й хвилині воротар української команди Марчук нічого не зумів протиставити «пострілу» Кейсі з зони правого інсайду - м’яч затріпотів у дальньому нижньому куті.

Українські «збірники» зробили висновки у перерві і завдяки двом швидкісним атакам перевели шальки терезів на свою користь. На 56-й хвилині Гуцуляк був першим на м’ячі після прострілу Михайліченка з лівого флангу, проштовхнувши «сферу» повз МакКейба. Ще за хвилину Баланюку нічого не залишалося, як вразити вже порожній кут воріт після філігранного навісу у виконанні автора першого голу.

«Синьо-жовті» мали ще декілька шансів для того, аби закріпити свій успіх у другому спарингу. Але за підсумкову перемогу наші футболісти мають буди вдячними Марчуку. Воротар зробив неймовірний сейв за 12 хвилин до фінального свистка, зреагувавши на удар впритул від Малхерна.

Товариський матч

Ірландія U-19 – Україна U-19 – 1:2
Голи: Кейсі (35) – Гуцуляк (56), Баланюк (58)

Ірландія: МакКейб – Пойнтон (к) (Уоттс, 46), Шодіпо (О’Коннор, 46), Елліс (Кларк, 68), Кейсі, Малхерн, Ахерн, Бреслін (46), Суїні (Кедмен, 46), Мастерсон (Кейн, 46), МакКорт, Дізі
Україна: Марчук – Тимчик, Сениця, Чоботенко, Масалов (Баланюк, 46), Михайліченко, Циганков, Гуцуляк, Піхальонок (Марковський, 62), Шепелев, Щебетун (Коробенко, 46)

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.