Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 октября 2015, 14:42
1550
0

U-19: Украина упустила победу с Ирландией

Кейн сравнял счет на 92-й минуте матча

| Обновлено 12 октября 2015, 14:42
1550
0
U-19: Украина упустила победу с Ирландией

10 жовтня в ірландському містечку Лімерік юнацька збірна України серед гравців віком до 19 років провела перший з двох запланованих спарингів проти однолітків з Ірландії. Ведучи за ходом зустрічі, підопічні Олега Кузнецова зіграли внічию з «хлопцями у зеленому» з рахунком 1:1

Зустріч розпочалася у неквапливому темпі, команди придивлялися одна до одної. Перший небезпечний момент створили саме українці. Циганков пробивав з близької відстані, але захисник господарів вчасно блокував цей удар. Далі «синьо-жовті» ще частіше турбували голкіпера ірландців. А перед самою перервою українці нарешті зуміли відкрити рахунок у матчі. Циганков на 44-й хвилині виконав кутовий, а Чоботенко ударом головою влучив у «дев’ятку».

Після перерви господарі всіма силами кинулися відіграватися, але «синьо-жовті» вдало діяли у захисті, і ірландці майже не загрожували воротам Володимира Маханькова. На 81-й хвилині зустрічі «зелена армія» і взагалі ускладнила собі життя - за другу жовту картку поле залишив Кейсі. І майже одразу українці створили гольовий момент: Масалов мав чудову можливість, аби зняти всі питання про переможця, проте чудово на останньому рубежі зіграв Телбот.

На останніх секундах зустрічі ірландці проявили свій відомий непоступливий характер і зусиллями Кейна зрівняли рахунок. Після цього наші хлопці мали нагоду вирвати перемогу у зустрічі, але м’яч після удару Піхальонка розминувся зі стійкою.

Наступний поєдинок команди проведуть 12 жовтня. Початок матчу о 15:00 за київським часом.

Товариський матч

Ірландія U-19 – Україна U-19 – 1:1
Голи:
Кейн (90+2) - Чоботенко (44)

Ірландія: Телбот – Кейсі, Бреслін (Кедман, 67), Кейн, Пойтон, Шодіп (Ехрн, 67), Уоттс (Дізі, 84), О’Коннор, Бойл (Ронан, 20), Мюлерн, Свіні
Україна: Маханьков – Кравець (Масалов, 63), Тимчик, Шевченко (Сениця, 71), Чоботенко, Коробенко, Михайліченко, Циганков, Шепелєв (Піхальонок, 63), Тарануха (Гуцуляк, 46), Баланюк (Щебетун, 63)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.