Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
872
2

Президент ФФУ встретился со сборной Украины

Андрей Павелко пообщался с игроками сборной накануне матча отбора Евро-2016 против Испании

Президент ФФУ встретился со сборной Украины
Напередодні вирішального матчу зі збірною Іспанії президент ФФУ Андрій Павелко зустрівся зі збірниками у розташуванні «синьо-жовтих» в Козині.
 
Привітання молодих батьків
 
Уже вчетверте керманич українського футболу навідується до табору «синьо-жовтих» напередодні важливих відбірних матчів. Спершу Андрій Павелко привітав Євгена Коноплянку та Андрія Ярмоленка з народженням їхніх дітей. Слова «Молодці, я вас вітаю! Тепер у нас у збірній є наречений та наречена!» усі хлопці підтримали дружніми оплесками. Президент ФФУ побажав усім, щоби такий настрій у команді був постійно, а діти завжди пишалися успіхами національної команди України.
 
Крок до миру
 
Керманич українського футболу не оминув питання позитивних змін щодо встановлення миру на Сході нашої держави. Він зауважив, що у складні моменти історії народжуються сильні характери. У цьому сенсі успіхи футбольної збірної підіймають дух українців і сприяють утвердження переможного настрою нації.
 
Викорінення договірних матчів
 
Також президент ФФУ згадав про ситуацію з договірними іграми, що потрапила під особливий контроль УЕФА. З огляду на це, Андрій Павелко висловив сподівання, що запропонований ним законопроект про боротьбу з корупцією у футболі, що передбачає кримінальну відповідальність за організацію договірних матчів, буде ухвалений парламентом найближчим часом: «Впевнений, що прийняття цього закону стане поворотним моментом у викоріненні таких маніпуляцій. У цьому, до речі, переконані в УЕФА». 
 
Віра в команду
 
Звісно, головну увагу під час зустрічі президент ФФУ приділив матчу з Іспанією: «Вся країна в очікуванні. Вся нація буде спостерігати за Вами і вірити у Вас. Можу погодитися з одним із досліджень формули успіху, згідно з яким у нього є три складові. Перша – те, що дали батьки (у нашому випадку – це, в тому числі, і тренерський штаб). Друга - колектив, який оточує людину (це – наша команда). І третя – підтримка людей, тобто наш дванадцятий гравець, яким є весь наш український народ. Всі ми прагнемо, щоби ці три складники зійшлися воєдино».
 
Завершуючи зустріч, Андрій Павелко вкотре висловив слова підтримки тренерам та гравцям напередодні ключового матчу: «Впевнений, що кожен із вас розуміє ціну цієї гри, як і те, що вік футболіста – не вічний. За кар’єру випадає лише кілька відбірних циклів, що дають можливість зіграти у фінальних турнірах чемпіонату Європи чи світу. Все – у Ваших руках. З боку ФФУ ви отримаєте максимальну підтримку. Пам‘ятайте: Ви – найкращі, а ми – біля Вас».
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
icebeer
На фото сборники как есть.
Затем провёл им политинформацию и перед важным матчем грузанул "договорняками".Управленец ёпта ))
mavast
Воля волей, если сил невпроворот,...