Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 11 октября 2015, 18:51
1535
0

Юношеская сборная Украины сыграла вничью с Австрией

Украинцы провели товарищеский матч в рамках очередного сбора в Киеве

| Обновлено 11 октября 2015, 18:51
1535
0
Юношеская сборная Украины сыграла вничью с Австрией

У першому товариському матчі в рамках навчально-тренувального збору юнацька збірна України серед гравців віком до 18 років розійшлася миром зі своїми австрійськими однолітками.

У неділю, 11 жовтня, юнацька збірна України на стадіоні імені Віктора Баннікова в першому з двох товариських матчів, які заплановані в рамках чергового збору, зіграла внічию з командою Австрії.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі за невеликої переваги підопічних Володимира Циткіна. Щоправда, небезпечних моментів поблизу воріт обох команд майже не виникало. Найкращу нагоду відкрити рахунок у матчі під завісу першого тайму мав захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак, але м’яч після його удару з кута карного майданчика влучив у поперечину. Кількома хвилинами раніше з потужним «пострілом» українця впорався кіпер гостей Денніс Фервюстер.

Щодо австрійців, то небезпеку поблизу воріт Вадима Шевчука вони здебільшого створювали після стандартних положень, та голкіпер і захисники «синьо-жовтих» діяли надійно.

У перерві головний тренер австрійської збірної Манфред Цсак провів кілька замін у своїй команді, а українці у дебюті другої половини зустрічі мали чудову нагоду вийти вперед: Дмитро Топалов увійшов до карного майданчика гостей, але пробив прямо по центру воріт. Фервюстер забрав м’яч.

А ось австрійці свій шанс використали. На 63-й хвилині, Джуліан Бауер, який кількома хвилинами раніше не зумів переграти Шевчука опинившись віч-на-віч з нашим голкіпером, вдало відгукнувся на простріл з правого флангу, переправивши м’яч у ворота.

Пропустивши гол, українці перехопили ініціативу й уже через чотири хвилини рахунок зрівняли: захисник «Дніпра» Максим Луньов забив після розіграшу кутового. На 70-й хвилині шанс відзначитися мав Євген Смирний, але з його ударом після навісної передачі зі штрафного впоралися захисник та голкіпер гостей.

У час, що залишився до завершення матчу, обидві команди мали нагоди змінити рахунок на табло, але не зуміли ними скористатися. У підсумку – бойова нічия, а свій наступний матч команди зіграють 13 жовтня. Початок зустрічі, яка також яка відбудеться на стадіоні імені Віктора Баннікова, о 13:00.

Україна U-18 – Австрія U-18 – 1:1
Голи
: Бауер (63), Луньов (67)

Україна: Шевчук - Луньов (Якимець, 83), Величенко, Бондар, Чеберко, Шапаренко (Русин, 83), Дубінчак (Середа, 72), Алібеков, Гудзь, Суханінський (Смирний, 66), Топалов

Австрія: Фервюстер, - Скрбіч (Курц, 46), Рамадан (Хандль, 77), Хаутцінгер (Бауер, 46), Рагус, Дандзо (Кьосслер, 46), Фрідль (Прірш, 74), Філіп, Вьобер, Коглер (Заханек, 68), Ловріч.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.