Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
3372
3

КОВАЛЕЦ: «У всех позитивные эмоции и желание побеждать»

Наставник «молодежки» дал пресс-конференцию накануне встречи с Исландией

КОВАЛЕЦ: «У всех позитивные эмоции и желание побеждать»

Напередодні матчу кваліфікації молодіжного Євро-2017 між командами України та Ісландії, головний тренер української «молодіжки» традиційно поспілкувався з пресою на стадіоні «Центральний» у Черкасах.

- Приємно знову приїхати в Черкаси, гарні спогади про це місто. Тут багато вболівальників. Також багато гравців «молодіжки», яка минулого року виступала в Черкасах зараз викликані до національної команди. Тому завтрашній матч ми також проведемо на гідному рівні та отримаємо гарний результат.

- З'явилася інформація, що Микита Бурда і Сергій Гринь випали з обійми молодіжної  збірної? Ким плануєте їх замінити і чи рівноцінною буде ця заміна?
- Дійсно, ці два гравці травмувалися і повернулися у розташування своїх клубів. Проте у розширеному списку «молодіжки» 70 гравців, тож завтра ви побачите, хто гратиме.

- Чи є у Вас список з одинадцяти гравців, які завтра вийдуть на поле стадіону «Центральний»?
- Звичайно, у нас є план. Але завтра зранку команда буде проходити медогляд, за результатами якого буде й прийняте остаточне рішення.

- Який настрій у хлопців? У своїх інтерв'ю вони називають цей стадіон фартовим...
- У всіх позитивні емоції та бажання вигравати. Важливо, щоб цей азарт приніс необхідний нам результат. Ви ж знаєте, що результатів буває три: перемога, нічия та поразка. Але якщо серце, душа і бажання будуть на своєму місці, то ми досягнемо того результату, якого прагнемо.

- Зараз національна збірна Ісландії піднялася з карликів до рівня еліти. Що можете сказати про «молодіжку» цієї країни?
- Ви праві. Національна команда Ісландії вийшла на Євро-2016. А молодіжна збірна обіграла команду Франції в останньому поєдинку та набрала 7 очок у 3-х поєдинках групи. Тому завтра на нас чекає дуже цікавий матч.

- Ви більше слідкуєте за своїми суперниками по групі. Розкажіть, у який футбол грає «молодіжка» Ісландії?
- Населення Ісландії - 300 000, а їх гравці грають у Данії, Норвегії. Вони живуть у суворих країнах, тому й футбол демонструють силовий. Фундамент майбутнього футболіста формується з 7 до 12 років, тож дуже важливо підтримувати дитячий футбол. Саме це й робить уряд Ісландії.

- Чи немає побоювань щодо завтрашньої погоди? Прогнозують зниження температури та сильний вітер.
- Вболівальникам потрібно одягатися тепліше. А хлопці будуть бігати, тому їм не буде холодно.

- Збірні Франції та Ісландії - лідери групи. Що можете сказати про інші команди?
- Наша група - одна з найскладніших у цьому відборі. Слабких суперників у нас немає, але ми зробимо все від нас залежне, щоб вийти на чемпіонат Європи.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
artemcrazy
С этим тренером любая команда обречена на провальные результаты. Он это доказал с предыдущими своими командами...
P.S. Как человек он хороший, очень порядочный, но не эти качества нужны, что бы команда выигрывала или добывала положительных результатов. Можно быть плохим человеком, самовлюбленным эгоистом, как Моуриньо и быть все равно успешным тренером!!!