Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3508
2

Петр ДЫМИНСКИЙ: «Козырем Гусина была скорость»

Почетный президент «Карпат» поделился ожиданиями от матча памяти Андрея Гусина

«За ініціативи Почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського у нас відбуватимуться різного роду заходи під гаслом «Ніщо не забуте, ніхто не забутий». Першою ластівкою стане матч пам’яті Андрія Гусіна – колишнього гравця «Карпат», «Динамо» та збірної України. Була думка провести цей матч в Києві, але родина Андрія вирішила, що Львів краще підходить, адже саме тут розпочиналася кар’єра видатного футболіста» – каже в.о. генерального директора ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький.

«Окрім цього матчу у нас відбудеться дитячий турнір, участь в якому візьмуть 15 команд, у тому числі дві польські команди. Фінал турніру пройде за годину до гри «Карпати» – «Динамо», а переможців привітають видатні ветерани на «Україні».

«Я пам’ятаю, як Андрій Гусін потрапив до «Карпат». Тоді я поїхав на гру в Старий Самбір, адже Андрій виступав в чемпіонаті Львівської області. Автобусом повертався до Львова разом з його мамою і запропонував їй спробувати хлопця в «Карпатах». І так вийшло, що Андрій дебютував дуже вдало – вийшов на заміну і забив два голи у ворота тернопільської «Ниви». Про нього одразу ж почали говорити, а потім і в «Динамо» забрали. Козирем Андрія була швидкість, що й не дивно, адже його батьки відомі легкоатлети» – згадує Юрій Михайлович.

Нагадаємо, що у неділю, 11 жовтня, о 15:00, на стадіоні «Україна» відбудеться матч пам’яті легендарного українського футболіста Андрія Гусіна. У зв’язку з цією подією відбулася масштабна прес-конференція за участю організаторів заходу.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pomkoG
Дуже сильно!!!!!!
Козирем Андрія була швидкість, що й не дивно, адже його батьки відомі легкоатлети» – згадує Юрій Михайлович.
Юрій Михайлович ДИМІНСЬКИЙ????
То слова Петра чи Фізрука-Ставицького??????
EGOS
в заглавии - цитата Дыма, а на самом деле в статье отрезок интервью Дячука-Ставицкого:
"Козирем Андрія була швидкість, що й не дивно, адже його батьки відомі легкоатлети" – згадує Юрій Михайлович (Дячук-Ставицький)

...вы хоть иногда перечитывайте, что копипастите, гребанные шротоеды