Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
704
0

Кубок Карпат. 2 тур

Івано-франківський «Ураган» - переможець турніру

«КАРДИНАЛ» (Львів) - «УРАГАН» (Івано-Франківськ) - 1:3 (1:2)

У другому турі зійшлися команди, котрі напередодні отримали прогнозовані перемоги. Фактично у цій грі визначався переможець турніру. «Урагану» знову вдалось провести швидкий гол. Вже при першій зміні четвірок Валенко «заробив» штрафний, чітко розіграв його з Павлюком і наче вправний більярдист «поклав» м'яча точнісінько у нижній правий кут воріт - 0:1. «Кардинал» свого першого удару у бік володінь Корнєєва завдав лише на 7-й хвилині - мимо. Згодом Павлюк трохи не встиг на простріл Валенка, а на 12-й хвилині Ярошику вдалося замкнути дальню стійку після пасу Дмитріва і рикошету від ноги захисника - 1:1. Далі боротьба проходила без особливо небезпечних моментів, хіба що запам'ятався дальный удар Сергієнка, який Корнєєв у стрибку перевів на кутовий. Здавалося, що перший тайм так і завершиться внічию, однак іншої думки був Валенко, що напередодні забив два голи як раз наприкінці кожного тайму. За 40 секунд до перерви Брожко відпасував «на стовпа» Євгену, і новобранець «Урагану» ефектно з розвороту вколотив м'яча під перекладину - 1:2.

На початку другого тайму був близький до успіху «Кардинал». Ярий «обрізався» при передачі, чим ледь не скористався Кузь, але не зумів швидко розібратися в ситуації, і момент був втрачений. Господарі відповіли серією пострілів з будь-якої відстані: Валенко пробив поблизу стійки, Сімка (двічі) та Ярий - трохи вище воріт. На 27-й хвилині мав забивати Скіцко, що на швидкості зіграв у стінку з Брожком, але кіпер львів'ян «прочитав» цей епізод. Далі настала черга Корнєєва показати клас після ударів Дмитріва та Ярошика. Однак «Ураган» таки забив: на 31-й хвилині Кіндратів в один дотик обігрався з Ярим і пробив по центру - 1:3. Незабаром після удару Скіцка «Кардинал» врятувала хрестовина.

За 4,11 до завершення матчу львівська команда пішла ва-банк, а п'ятим польовим на майданчику з'явився Лаба. Підопічні Тараса Вонярхи не лише впевнено відіграли в захисті, але й вправно пресингували суперника і могли ще кілька разів збільшити рахунок. Двічі Ярий після пасів Сімки пробив у кількох сантиметрах від стійки, а за 28 секунд до фінальної сирени Сімка не влучив у порожні ворота.

Тарас ВОНЯРХА, головний тренер «Урагану»:
- Мені дуже сподобався наш сьогоднішній суперник, це буде хороший дубль для «Енергії». Видно, що в команді добре поставлена робота, є молоді гравці з хорошою рухливістю, бажанням. Результатом, звісно, я задоволений, хоча ми знову таки не забили у багатьох створених моментах і пропустили гол через власну грубу помилку. В захисті ми відіграли надійно, тому в «Кардиналу» не було більше особливих моментів, що забити нам ще один гол. Ми повинні були більше забивати, але загалом організацією гри я задоволений.

Кардинал: Пунда-к (Жезло, 31) - Струк, Танський, Кузь, Лаба - Данилюк, Дмитрів, Грабовенський, Ярошик - Когут, Валявка.
Ураган: Корнєєв - Кіндратів-к, Сімка, Ярий, Сендецький - Скіцко, Валенко, Павлюк, Брожко.
Голи: Ярошик (12) - Валенко (3, 20), Кіндратів (31).
Попередження: Струк (6), Кузь (36), Грабовенський (40).

ХОРТИЦЯ - ПРИКАРПАТСЬКИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ - 3:12 (2:7)

В іншому поєдинку турніру зустрілися невдахи першого ігрового дня. «Хортиця» протрималась до 15-ї хвилини, двічі зрівнюючи рахунок (1:1, 2:2), а потім гравці ПТД забили ще десяток голів на будь-який смак. Варто відзначити бомбардирські якості екс-ураганівця Михайла Ткачука, котрий «відвантажив» суперникам аж пять забитих м'ячів. Цікаво, що в останньому матчі турніру з «Кардиналом» команду ПТД може влаштувати і нічия. Для того, щоб стати срібним призером, львів'янам потрібна лише перемога, оскільки за різницею забитих і пропущених у обох команд «+5», однак гравці ПТД у двох матчах забили більше (ПТД - 15-10, Кардинал 12-7).

Хортиця: Костяк - О.Макогон, Тишко-к, Куфедчук, Шнайдер - Амброзяк, Човган, Кулешов, Кіндзерський.
ПТД: Горовий - Ципердюк-к, Зомбік, Ткачук, Гоцул - Хороб, Рев'юк, Шайда, Віт.Ларін - Кушецький, Матейко.
Голи: Шнайдер (7), О.Макогон (15, 38) - Ткачук (2, 13, 20, 34, 40), Хороб (15, 17, 37), Шайда (17), Матейко (19), Ларін (31), Рев'юк (36).

www.uragan.if.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.