Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 октября 2015, 10:47
1896
0

Юрий БАКАЛОВ: «Днепр Маркевича до сих пор ищет свою игру»

Специалист поделился ожиданиями от очередного тура УПЛ

| Обновлено 03 октября 2015, 10:47
1896
0
Юрий БАКАЛОВ: «Днепр Маркевича до сих пор ищет свою игру»

«Металіст» — «Сталь». Уважаю, буде дуже принципова гра. Обидві команди збиралися влітку, обидві мають амбіційних наставників. Із другого боку, між ними чимало різного. Насамперед фінансове становище: «Металіст» переживає всім відомі проблеми, натомість у «Сталі» — стабільність, хоч і дуже поміркована. Мені здається, що ключовим фактором у цій зустрічі — й не тільки в ній — буде мотивація: якщо Севидов зуміє потрібним чином налаштувати підопічних, харків’яни можуть перемогти. А щодо прогнозу, гадаю, що все завершиться нічиєю.

«Шахтар» — «Чорноморець». Насамперед треба пам’ятати, що донеччани гратимуть на тлі єврокубкової гри, тому переконаний, що вони візьмуть на озброєння принцип ротації. Інша справа, наскільки радикально вони змінять склад… Одесити майже рік не перемагають в офіційних змаганнях, інколи я бачу проблиски в їхній грі, часом команді вдається показувати щось цікаве. Утім, із огляду на клас команд, ризикну передбачити, що цю програшну серію одесити не подолають і цього разу.

«Металург» — «Олімпік». Тут знову спливає тема фінансів. Мені здається, ми сьогодні надто багато говоримо з цього приводу, надто багато часу приділяємо невиплатам зарплат… Мені складно сказати, що я очікую від «Металурга». Зате для мене очевидний прогрес «Олімпіка»: порівняно з попереднім сезоном, донеччани почали інакше грати, агресивніше в нападі, у них узагалі багато чого виходить, підкачують лише результати. Гадаю, у Запоріжжі цей ланцюжок невезінь має перерватися.

«Говерла» — «Карпати». Команди підходять до гри, маючи одинакові останні результати, проте з різним настроєм. Львів’яни переживають чорну смугу, інколи здається, що вони починають «розклеюватися». На противагу цьому ужгородці, команда, складена з виконавців «Динамо-2», від якої ніби й нічого не очікують, натомість дають результат і навіть непоганий. То буде західноукраїнське дербі, підсумок якого неможливо вгадати. Я би поставив на психологічно розкутішу «Говерлу».

«Дніпро» — «Олександрія». Найбільш непередбачуваний матч щодо результату. «Олександрія» здивувала всіх, забравши очки в «Зорі». «Дніпро» Маркевича досі шукає свою гру. У Харкові дії дніпрян налаштували на оптимізм, але підопічні Шарана не дадуть їм стільки простору. Побачимо.

«Волинь» — «Зоря». Центральний поєдинок туру. Обидві команди на ходу, обидві добре вкомплектовані, обидві мають дуже сильних і самобутніх наставників. Умовним фаворитом можу назвати лучан, оскільки вони грають удома.

«Ворскла» — «Динамо». Тут теж багато залежатиме від мотивації. У «Ворскли» сильна команда, котра, однак, часто втрачає очки, а суто в ігровому плані її футболісти заграються, перетягують ковдру. У киян буде непроста ситуація, з огляду на матч із «Маккабі», тож вони так само змушені будуть вдатися до ротації. Перевага «Ворскли» — домашній статус поєдинку, перевага гостей — вищий клас. Мені здається, гору візьме другий фактор.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Сыграет ли Миколенко? Составы на мерсисайдское дерби: Эвертон – Ливерпуль
Футбол | 24 апреля 2024, 21:09 1
Сыграет ли Миколенко? Составы на мерсисайдское дерби: Эвертон – Ливерпуль

Поединок состоится 24 апреля в 22:00 по Киеву на стадионе «Гудисон Парк»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.