Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 октября 2015, 12:59
2902
13

Валерий ЯРЕМЧЕНКО: «Шахтер заблудился»

Бывший главный тренер «горняков» - о матче против ПСЖ в розыгрыше Лиги чемпионов (0:3)

| Обновлено 02 октября 2015, 12:59
2902
13
Валерий ЯРЕМЧЕНКО: «Шахтер заблудился»
Екс-наставник «Шахтаря» закликає нинішніх гравців і тренерів уміти брати на себе відповідальність.
 
— У нинішньому виступі «гірників» у ЛЧ мене найбільше дратує те, що після кожного матчу футболісти й наставники звинувачують усіх, окрім себе. Винні вболівальники, арбітри, поле… — всі, тільки не вони самі. Треба розуміти, що нині донеччанам дуже складно психологічно: вони не грають удома, не мають своїх фанатів (а в Україні, давайте будемо щирі, всі вболівають проти «Шахтаря»). Вчора «Арена Львів» гарно вболівала, проте це не те… У «Шахтаря» є внутрішні проблеми, команда, мені здається, заблукала: замість того, щоби взяти на себе відповідальність і визнати — «ми програли», вони постійно на щось чи на когось переводять стрілки. Із таким підходом не вирішиш проблем. Розумієте, якби було 0:1, 0:2 — це одна справа. Однак маємо загальні 0:7, але в реальності донецьких виконавців і тренерського штабу на все існують відмовки й причини. Іноді треба бути чесним.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Ruslan0927
Яремченко правий.
В Луческу з'явилась нова причина - грали молоді футболісти, хоча якщо взяти середній вік, то Шахтар далеко не наймолодша команда.
Bandera.Lviv
«Шахтер заблудился» так, як російські десантники
mguupm
Да не будут ШАХРАИ честными. Никогда
A-68
"Лафа" попередніх років закінчилася, потрібно "пахати" на полі, щоб показувати результат !!! Не потрібно всю вину звалювати,що немає домашнього футбольного поля !!!!
zalik67
Молодец Яремченко-в свое время самый адекватный тренер Шахтера-поставил на место этих выскочек-----*— У нинішньому виступі «гірників» у ЛЧ мене найбільше дратує те, що після кожного матчу футболісти й наставники звинувачують усіх, окрім себе. Винні вболівальники, арбітри, поле… — всі, тільки не вони самі.*
Evil
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
st_Devil
О, а коли б грали на ДА то загальний рахунок був би не 0-7, а 1-7 (Луческу фігню не говорить). Уже їх вічне ниття навіть Яремченка дістало.
hiJackinG
Какие отговорки, переводы стрелок...
Шахта играла на пределе своих возможностей. Цыган сам признал шо даже при лучшей игре ШД, с ПСЖ и Реалом тягаться они немогут (играли все таки с двумя и из 4 сильнейших клубов в Европе)
Опуститесь уже на землю... вечно вам давай всех обыгрывать.
LeonidZhitomir
«Шахтер заблудился»
А Ахмет-бай давно произнес пророческие слова по этому поводу.Помните,когда обсуждали проект эмблемы-"пилотки"??? Он говорил она должна соответствовать :"КТО МЫ , ГДЕ МЫ, ОТКУДА МЫ..."
Как "в воду смотрел",что заблудятся
zalik67
А вот и слова *лучшего друга* кротов - http://clip2net.com/s/3oi0aY1
Кепік
Как сказал Р.Л.Ахметов: "Это самый сильный шахтёр в его истории!".
Віталій Стельмах
Потрібно мінняти захист, Шевчук реально не втигав, йому вже 36 рокій, чому не поставили Азеведо, він реально швидкий, і технічний. Кучер 32 роки ріст 182, проти Ібрагімовіча, кавані, ді марія, краще ордеця поставили йому 23 роки і ріст 194 см. я думаю ці гравці краще справилися б ніж ці пенсіонери!!!