Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
572
0

Останній шанс отримати квиток до Осаки

3-5 серпня в Києві буде проходити Фінал Кубку України з легкої атлетики

3-5 серпня в Києві буде проходити Фінал Кубку України з легкої атлетики. Змагання групи метань пройдуть на НСБ «Атлет», так зване «верхнє поле», за адресою вул. Лабораторна, 5-А.
Після Чемпіонату України вже фактично сформовано команду на Чемпіонат світу в Осаку, проте існує ймовірність того, що хто-небудь  зі спортсменів зможе виконати норматив на міжнародну першість. 

Орієнтовне число учасників Фіналу Кубку України та Всеукраїнських ігор з багатоборства – 200-250 спортсменів. Серед них підтвердили участь сестри Добринські: Наталія –рекордсменка України з багатоборства, Вікторія – стрибки у висоту, Щуренко Роман – рекордсмен України зі стрибків у довжину, призер Олімпіади в Сіднеї, Соколовський Андрій – стрибки у висоту, призер молодіжного Чемпіонату Європи, призер Чемпіонату
світу в приміщенні.  А також члени команд багатоборців  (жіночої та чоловічої), які
брали участь в Кубку Європи з багатоборства цього року. Жіноча команда з багатоборства знаходиться в Суперлізі, чоловіча – в першій (вже другий сезон поспіль).

Оскільки за уставом ІААФ національні змагання мають бути відкритими, то вже заявлені учасники з Грузії (110 м з/б) та Саудівської Аравії (метання диску та штовхання ядра).

Інформація надана Федерацією легкої атлетики України  

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.