Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
898
0

Кубок Карпат. 1 тур

Фаворити здобувають перемоги

Кубок Карпат. 1 тур.

«КАРДИНАЛ» (Львів) - «ХОРТИЦЯ» (Крихівці) - 11:4 (8:0)
«УРАГАН» (Івано-Франківськ) - «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ» (ІФ) - 7:3 (3:2)

Напередодні ввечері стало відомо, що бориспільська «Кобра» не зможе взяти участі в «Кубку Карпат». За словами екс-тренера «Урагану» Сергія Ожегова, котрий нещодавно очолив цю команду, «по дорозі до Івано-Франківська у них зламався автобус». Організатори вдалось оперативно знайти заміну, і четвертим учасником турніру став переможець першолігової обласної першості - ФК «Хортиця» з Крихівців.

З'явившись на добре знайомому майданчику КФВ за лічені хвилини до стартового свистка, місцеві аматори вже в першому таймі відчули на собі всю міць фарм-клубу чемпіонів України - львівської «Енергії» - 8:0. У другому таймі наставник «Кардиналу» Роман Корінь вирішив приберегти своїх лідерів перед наступним поєдинком з «Ураганом» і навіть трохи поекспериментувати у грі з п'ятим польовим. Власне, як раз наприкінці матчу львів'яни забили і пропустили по три м'ячі. До того «Хортиця» відкрила лік своїм голам на 27-й хвилині, а згодом її граючий тренер Володимир Ларін не влучив у ворота з 10-метрової позначки. У підсумку - 11:4, легка перемога «Кардиналу».

Кардинал: Пунда-к (Жезло, 21) - Когут, Струк, Данилюк, Лаба - Танський, Кузь, Грабовенський, Ярошик - Дмитрів, Валявка, Сергієнко.
Хортиця: Костяк - О.Макогон, Тишко, Гогіль, Вол.Ларін - М.Макогон, Човган, Шнайдер, Кіндзерський.
Голи: Танський (1, 17, 37), Кузь (3), Ярошик (10, 39), Данилюк (12, 15), Сергієнко (14), Валявка (39) - О.Макогон (19, автогол), Тишко (27), Вол.Ларін (36), Гогіль (39, 39).
Попередження: О.Макогон.

Другий матч турніру виявився набагато цікавішим і теж був багатим на голи. У складі «Урагану» на майданчик вийшли одразу п'ятеро новачків: досвідчений Владислав Корнєєв зайняв місце у воротах, Валенко, Павлюк та Брожко (гравець «Дніпроспецсталі» нині перебуває в Івано-Франківську на оглядинах) грали разом у другій четвірці, а 20-річного Чемериса після перерви Тарас Вонярха випустив до першого квартету. Рев'юк у цій грі виступав за ПТД, у складі якого також грають екс-ураганівці Ткачук, Гоцул та Ларін. Дебютував у матчі проти своєї колишньої команди і голкіпер Євген Горовий, у котрого наприкінці червня завершився чинний контракт з «Ураганом».

У самому дебюті вищолігова команда вийшла вперед, швидко забивши два голи (відзначились Сімка та Брожко), однак вже в середині першого тайму ПТД несподівано для багатьох відігрався зусиллями Вонса і Ткачука - 2:2. Нічийний рахунок протримався до останньої хвилини тайму, коли Валенко за кілька секунд до перерви знову вивів «Ураган» вперед - 3:2.

Нервова гра у другій половині зустрічі, велика кількість нереалізованих моментів в обох команд, стійки воріт та блискуча гра голкіперів - все це тривало аж до 36-ї хвилини. За 4,42 до фінальної сирени Віталій Ларін мав шанс знову зрівняти рахунок, але переграти Корнєєва з дабл-пенальті йому не вдалося. Буквально за хвилину Сендецький з 10-метрового перехитрив Горового, на що у ПТД знайшлась належна відповідь: все красиво «зробив» Михайло Ткачук, а Ципердюк лише завершив атаку голом - 4:3. Отут то «Ураган» і розлютився! На передостанній хвилині Сендецький оформив дубль, за мить відзначився Скіцко, а остаточний рахунок за 20 секунд до фінальної сирени встановив Валенко - 7:3.

Ураган: Корнєєв - Кіндратів-к, Сімка, Ярий, Сендецький - Валенко, Павлюк, Даниленко, Брожко - Скіцко, Чемерис.
ПТД: Горовий - Ципердюк-к, Вонс, Ткачук, Гоцул - Хороб, Рев'юк, Шайда, Віт.Ларін.
Голи: Сімка (2), Брожко (3), Валенко (20, 40), Сендецький (37, 39), Скіцко (39) - Вонс (8), Ткачук (11), Ципердюк (38).
Попередження: Даниленко (14), Валенко (24) - Вонс (29).

www.uragan.if.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Журналист: «Пушич не выдерживал давления и впадал в стресс»
Футбол | 03 мая 2024, 11:30 5
Журналист: «Пушич не выдерживал давления и впадал в стресс»

В прессу попала информация о временах работы нынешнего коуча «Шахтера» в «Твенте»

Стали известны все участники финального турнира ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 29 апреля 2024, 10:58 0
Стали известны все участники финального турнира ЧМ-2024 по футзалу

Последние определились в Азии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.