Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
882
3

Коллина встретился с судьями в Доме футбола

Куратор судейского корпуса провел семинар

Коллина встретился с судьями в Доме футбола

У понеділок, 28 вересня, у Будинку футболу відбувся семінар за участі арбітрів та асистентів арбітра Прем’єр-ліги. Йдеться про регулярну робочу зустріч, яка є частиною підготовки до майбутніх матчів чемпіонату Прем'єр-ліги сезону 2015/2016 рр.

Протягом семінару куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліна разом із головою Комітету Арбітрів ФФУ Лучано Лучі та іншими членами Комітету запропонували офіційним особам матчу до перегляду відеоматеріали останніх матчів чемпіонату України поточного сезону з подальшою дискусією щодо цікавих для арбітражу епізодів.

Зокрема, особливу увагу італійський фахівець приділив командній роботі суддівських бригад. Куратор закликав арбітрів підтримувати максимальну концентрацію та контролювати хід гри від стартового до фінального свистка. Зважаючи на деякі ситуації, що відбулися у матчах елітного дивізіону, Колліна наголосив на необхідності тлумачити в однорідний спосіб епізоди, що пов’язані із так званими безрозсудними діями та грою рукою. Окрім того, було наголошено на необхідність правильного вибору позиції для прийняття оптимальних рішень.

Не оминув увагою Колліна і асистентів арбітра. Нагальним питанням для діалогу став вибір лінійними рефері вірної позиції, аби зменшити кількість помилок під час фіксації положень «поза грою» та в інших складних для інтерпретації моментах. «Важливо завжди бути на одній лінії із передостаннім захисником і приймати рішення, коли епізод відбувається в зоні відповідальності асистента арбітра», - зауважив спікер семінару.

Наступного дня представники української футбольної Феміди склали тести з фізичної підготовки на столичному НСК «Олімпійський».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 04 мая 2024, 09:00 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию
Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17
Таблица коэффициентов УЕФА. Италия опередила Испанию и вышла на 2-ю позицию

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
А Васька слушает, да ест... Какой толк с этих совещаний, арбитры все прекрасно знают и понимают, много ума не нужно, чтобы выучить наизусть все разделы Правил игры в футбол, и все рекомендации ФИФА. Только все это они трактуют в зависимости от, ну, сами понимаете...
BekXan
Помеееедлениеее я записываююю....
ampl7
Пилите, Шура! Пилите!