Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 сентября 2023, 20:08
4874
1

Историческая «бронза» сборной Украины по настольному теннису

Украинки удачно выступили на чемпионате Европы

| Обновлено 14 сентября 2023, 20:08
4874
1
Историческая «бронза» сборной Украины по настольному теннису

Тетяна Біленко, Ганна Гапонова та Маргарита Песоцька здобувають історичну для збірної України медаль у командній першості на чемпіонаті Європи, що проходить у Єкатеринбурзі.

З перемоги у першому поєдинку проти багаторазових чемпіонок Європи голландок наші дівчата продемонстрували, що готові взяти реванш за I Європейські ігри в Баку і здобути медалі Старого Світу.

Впевнено здолали українки і сильну збірну Португалії і з першого місця вийшли зі своєї групи, де в 1/4 фіналу на них чекали чешки. Саме цій команді наші дівчата на Іграх в Баку поступились у боротьбі за 3 сходинку п’єдесталу, але на цьому турнірі все було інакше і ми – у півфіналі, а це означає, що мінімум «бронза» у наших дівчат вже є.

За вихід до фіналу українкам потрібно було здолати збірну Румунії. Зовсім трохи нашим дівчатам не вистачило, щоб боротись за найвищу нагороду чемпіонату Європи, але медалі бронзового ґатунку – справжній успіх, адже до цього жодна команда як жіноча так і чоловіча за всю історію Незалежності не піднімалась на п’єдестал пошани.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yomayo17
Приємно! Молодчинки, дівчата! А ще таке відчуття, що на території країни - загарбника вдвічі наші спортсмени краще виступають. Нашим би політикам менше красти, а більше доказувати завзятою працею! Дівчаток всіх вітаю!!!