Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1026
0

Сергей КРАВЧЕНКО: «Правильно сыграли с Карпатами»

Полузащитник «Волыни» — о матче против львовских «Карпат»

Сергей КРАВЧЕНКО: «Правильно сыграли с Карпатами»

Півзахисник «Волині» Сергій Кравченко прокоментував клубній прес-службі перемогу над «Карпатами», у якому він, крім того, відкрив лік забитим голам у Луцьку:

- Ми всі дуже раді після цієї перемоги. Хоча, зізнаюся, відразу прагнемо забути гру і почати готуватися до «Зорі». Але вболівальникам подарували два голи у дербі.

- Ви готувалися саме до дербі?
- Так, ми всі знали про стосунки Волині і Карпат. Крім того, знали, що Карпати отримали нищівну поразку в минулому турі, тому будуть агресивними. Ще знали, що львів’яни мали зустріч із вболівальниками перед цим.

- Могло видатися, що «Волинь» виграла сьогодні на класі, чи як…
- Можу погодитися із цим, хоча швидше не на класі, а впорядкованою грою. Правильно зіграли. Вчасно всі зони перекривали, вчасно забили і не дали особливо моментів «Карпатам» створити.

- У виїзних матчах «Волинь» часто провалювала другі тайми. Сьогодні такого не сталося. Чому?
- Ми вже коли виходили після перерви, то між собою наказували один одному, щоб не «здувалися», боролися до кінця й атакували. Бо пам’ятали, як в кількох матчах провалили саме стартові хвилини.

- Забив ти гарний гол…
- Дякувати Матею треба за хороший пас. Пройшла сильна подача і я вчасно підставив голову. Залетіло класно… Але якби легший пас був би, то не знаю, чи забив би. Дуже зрадів першому голу за «Волинь».

- Наша команда знову повернулася на четверте місце в таблиці. Зазираєте в неї?..
- Аякже! Але голосно нічого не говоримо (сміється). Утім, амбіції є у всіх гравців і в тренерів. Конкретної задачі нам не ставили, ми б’ємося за перемогу у кожному матчі. В кінці сезону подивимося в турнірну таблицю, а поки не хочеться голосних заяв про єврокубки. 

 

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.