Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 сентября 2015, 13:01
1256
0

Олег ФЕДЮКОВ: Волынь займет шестое место, Карпаты — седьмое

Экс-футболист «Карпат» и «Волыни» поделился ожиданиями от западноукраинского дерби

| Обновлено 25 сентября 2015, 13:01
1256
0

Колишній футболіст львівських «Карпат» і луцької «Волині» роздумує над недільним матчем, порівнює шанси команди і згадує минуле.

ОЧІКУВАННЯ

Мені сподобалася остання гра «Волині» проти «Динамо». Хлопці не боялися, не вибивали м’яч по аутах. Лучани програли киянам, але боролися і залишили приємне враження. Я не можу сказати те саме про останню гру «Карпат». Але відштовхуватися лише від поразки в матчі з «Олександрією» не можна. У цьому сезоні мені команда подобається. Видно, що Йовічевіч просить гравців дорожити м’ячем, робить акцент на контролі м’яча. «Карпати» правильно виходять з оборони, до атак залучають багато футболістів. Такий футбол мені до душі. Ще мені подобається відбір у виконанні львів’ян. У неділю на поле вийдуть дві хороші команди і я чекаю безкомпромісної боротьби. Вболіватиму, звичайно, за «Волинь». У цій команді я провів майже все життя. Хоча повторюся – «Карпати» дуже мені подобаються.

ВТОМА

«Волинь» в середу провела кубковий матч у Миколаєві. Тільки вчора команда повернулася додому, а вже сьогодні вирушить до Львова. Очевидно, що львів’яни матимуть перевагу, адже відновитися повноцінно волиняни не зможуть. 

РЕВАНШ

«Карпати» прагнутимуть виправитися за провал в Олександрії. Знаю, що у вас сьогодні зустріч з вболівальниками. У Львові вимогливі фанати і вони вимагатимуть реваншу. Це однозначно! Грав у «Карпатах», знаю, що львівський вболівальник – вимогливий і справедливий. Для гравців зустріч стане позитивним поштовхом. Тим більше, що гра відбудеться на «Україні» за чудової підтримки трибун. 

СПОГАДИ

Я брав участь в кількох галицько-волинських дербі. Результати були різними. Головний підсумок таких матчів – напруга, боротьба, самовідданість. Мені здається, що арбітри колись обслуговували такі матчі по-іншому. Раніше дозволяли грати, закривали очі на жорсткість. Тепер забороняють підкати, постійні свистки. Такий метод суддівства не сприяє красі гри. 

ПЕРСПЕКТИВИ

Зараз говорити про підсумок сезону рано. Проте зрозуміло, що в цьому сезоні суттєво додали «зелено-білі». У львів’ян є стимул і це тішить. Спробую спрогнозувати – «Волинь» займе шосту позицію, «Карпати» – сьому. Я вболіваю за західноукраїнські команди. У Луцьку живу майже все життя, народився на Львівщині у Миколаєві, раніше грав за «Карпати». Підтримую також «Говерлу». Словом, вболіваю за своїх.

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри
Бокс | 17 мая 2024, 05:51 0
Где смотреть онлайн бой Александр Усик – Тайсон Фьюри

Поединок за абсолют пройдет вечером 18 мая в саудовском Эр-Рияде

Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком
Бокс | 17 мая 2024, 06:31 7
Фьюри признался, почему отказался проводить дуэль взглядов с Усиком

Бой за титул абсолютного чемпиона мира состоится в Эр-Рияде (Саудовская Аравия)

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.