Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 сентября 2015, 20:26
1344
0

Владимир ШАРАН: «Рассчитываем на три очка с Карпатами»

Наставник «Александрии» - о предстоящем матче во Львове

| Обновлено 18 сентября 2015, 20:26
1344
0
Владимир ШАРАН: «Рассчитываем на три очка с Карпатами»

У 90-их Володимир Шаран був кумиром не одного львівського хлопчака. Згодом Володимир Богданович повернувся в «Карпати» у якості головного тренера. У минулому сезоні він вивів «Олександрію» до еліти українського футболу, а зараз робить з нею перші кроки у Лізі Парі-Матч. Причин поспілкуватися із легендою «Карпат», що працює на Кіровоградщині було дві, як мінімум дві. І якщо розмова про недільний матч була важливою, то привітання зі Львова у День народження Володимира Богдановича було ще важливішим. З цього і почав бесіду з наставником «Олександрії» журналіст «Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Дякую, мені дуже приємно. Коли почув, що телефонують зі Львова, то просто не міг відмовити вам у спілкуванні.

– Нам також дуже приємно, що робите для нас виключення. Сьогодні ви святкуєте свій 44-й день народження. Часто доводилося виходити на поле в день уродин?
– Дуже добре пам’ятаю свій дебют у стартовому складі «Карпат» в офіційному матчі наступного дня після свого 18-річчя. Ми тоді виступали у буферній зоні, а Борис Андрійович Рассихін довірив мені місце в основі. Ми виграли у талліннської команди «Спорт» з рахунком 1:0. А ще пригадую матч «Олександрії» з київським «Арсеналом», який ми звели внічию 0:0. Бойова вийшла гра з нереалізованим пенальті і вилученнями.

– Недільна гра проти «Карпат» стане для вас рядовим матчем?
– Так, ми маємо шанс здобути три залікові пункти і «Олександрія» розраховує на них. Тренуємося у звичайному режимі. Хлопці розуміють, що нам протистоятиме серйозна команда. Сьогодні і завтра проводимо теоретичні заняття. Непокоїть здоров’я кількох гравців. У нас семеро травмованих футболістів. У тому числі і воротар Андрій Новак, який вибув на місяць.

– Це означає, що дебютний матч в елітному дивізіоні може провести 22-річний кіпер Владислав Леванідов?
– Очевидно. Владислав кілька разів грав за першу команду у матчах Кубка України. Побачимо, як воно буде.

– Ваша команда вже адаптувалася до Ліги Парі-Матч?
– Однозначно відповісти не зможу, адже поки немає стовідсоткової впевненості. Наприклад, ми провели хороші матчі із запорізьким «Металургом» і «Металістом», зате не найкращим чином зіграли в Києві з «Олімпіком» і перший тайм домашнього матчу з «Чорноморцем». Команда повністю ще не готова, ми поступово «притираємося». З часом все налагодиться.

– У якому стані перебуває Давід Таргамадзе, що нещодавно приєднався до команди?
– На даний момент Давід повністю не готовий. Але мушу відзначити його старання – він з кожним днем додає.

– «Олександрія» вирішила робити акцент на тих гравців, що виводили команду у еліту. Ви майже не підсилювалися новачками...
– Ті виконавці, які приїжджали до нас на тренувальні збори не були сильнішими за гравців, яких маємо у своєму розпорядженні. Тому ми підписали лише Михайла Козака і повернули в команду Артема Поляруса. Поговорили на цю тему з керівництвом і прийняли таке рішення.

– Як часто навідуєтеся до Львова?
– Востаннє був, коли «Шахтар» приймав «Олександрію» на «Арені Львів» у липні. Раніше, коли грали у першій лізі, після матчів з «Нивою» і ФК «Тернопіль» я провідував родичів. У Львові живе моя рідна сестра, а на Івано-Франківщині – мій батько.

– Які спогади у вас про «Карпати»?
– Я дуже люблю цю команду і завжди мріяв одягнути зелено-білу футболку. Потім дуже хотів стати тренером «Карпат». І футболістом, і наставником львівської команди я був, тому мені дуже приємно. Невеликий період роботи у якості головного тренера «Карпат» пішов мені на користь. Я став сильнішим, здобув серйозний урок. Радий, що працював з Петром Петровичем Димінським. Зараз я треную «Олександрію» і повністю віддаюся своїй команді. Всі думки пов’язані лише з «Олександрією». Однак Львів завжди буде одним з найбільш улюблених міст для мене. Коли ми грали з «Шахтарем», мені було приємно прогулятися вулицями Львова.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри
Футбол | 19 апреля 2024, 23:59 1
Ювентус отыграл два мяча и взял очко в матче с Кальяри

Отставание сократил Душан Влахович, автогол Альберто Доссены принес ничью

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.