Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 сентября 2015, 22:44
1213
0

Гелиос примет Зарю на ОСК Металлист

Матч 1/8 финала Кубка Украины между харьковским и луганским клубами пройдет на стадионе «Металлиста»

| Обновлено 15 сентября 2015, 22:44
1213
0
Гелиос примет Зарю на ОСК Металлист
Рівненський «Верес» отримав суворе попередження у зв’язку з надзвичайними подіями, які мали місце під час проведення матчу 7-го туру змагань серед команд Другої ліги з київським клубом «Арсенал-Київ». Комітет доручив «Вересу» активізувати роз’яснювальну роботу з вболівальниками з метою недопущення подібних ексцесів у майбутньому. Рівненський клуб отримав тижневий термін, протягом якого він має надати план заходів щодо покращення забезпечення громадського порядку та громадської безпеки до, під час та після проведення футбольних матчів.
 
Під час засідання також було прийнято рішення дозволити проведення поєдинку 1/8 фіналу Кубку України між харківським «Геліосом» та луганською «Зорею» на стадіоні ОСК «Металіст».
 
Напередодні МВС України звернулося до президента ФФУ Андрія Павелка з проханням перенести матч 7-го туру «Ліги Парі-Матч» між одеським «Чорноморцем» і луцькою «Волинню» на пізніший термін, зважаючи на заплановану перед початком цієї футбольної зустрічі в Одесі низку масових суспільно-політичних заходів.
 
Члени Комітету доручили Прем’єр-лізі звернути увагу одеського клубу на необхідність посилення заходів забезпечення громадського порядку та громадської безпеки під час вищевказаного футбольного заходу.
 
У підсумку, завдяки спільним зусиллям ФФУ і МВС України календарна зустріч «Чорноморця» і «Волині» пройшла на високому організаційному рівні, у результаті чого Федерація направила до профільного Міністерства лист-подяку із розрахунком на подальшу плідну співпрацю.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.