Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 сентября 2015, 10:09
779
0

Артур КАРНОЗА: «После ничьей с Зарей остался осадок»

Футболист «Карпат» подвел итоги матча с луганским клубом (1:1)

| Обновлено 15 сентября 2015, 10:09
779
0
Артур КАРНОЗА: «После ничьей с Зарей остался осадок»
fckarpaty.lviv.ua

Протистояння «Карпат» і «Зорі» обіцяло стати одним з найцікавіших у турі. Два голи, два вилучення, постійна гострота – передчуття справдилися. Артур Карноза був одним із найпомітніших у складі львів’ян. Він встигав диригувати атаками своєї команди, а також підстраховувати захисників. Про свої враження від матчу Артур розказав Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Ми налаштовувалися на серйозний двобій, адже знали, що в гості до нас приїхав непростий суперник. Однак нам дуже хотілося перемогти і, відверто кажучи, осад після нічиєї залишився. «Зоря» добре оборонялася і нам не вдалося дотиснути їх.

– Ви мали змогу провірити свої сили на фоні однієї з кращих команд України, що стабільно виступає в єврокубках...
– «Зоря» не продемонструвала всього, на що здатна, оскільки грала майже весь матч у меншості. Луганська команда мені подобається – це хороший, злагоджений колектив. Нам було важко навіть тоді, коли луганчани грали вдесятьох.

– Відразу після вилучення Михайла Сівакова ви взялися пробивати штрафний. Позиція була вбивчою. Били у воротарський кут?
– Так, я дуже розчарований, що не забив. Особливо, коли після гри подивився повтор епізоду. Пробив я саме так, як хотів. Воротар не реагував на удар, залишалося тільки влучити. Прикро, що я схибив.

– В одному з епізодів за рахунку 0:1 ви врятували ворота своєї команди від другого пропущеного гола, коли вибили м’яч в штрафному майданчику з-під ніг свого друга Олександра Караваєва...
– Хлопці залишилися попереду, в захисті майже нікого не було, я змушений був грати у відборі. В певний момент вирішив – піду у підкат. Але зачекав ще мить і просто зупинився, таким чином нейтралізував прорив суперника, який задалеко відпустив м’яч. Добре, що поруч був Роман Мисак, який зіграв на підборі.

– З Караваєвим ви разом виступали за «Севастополь». Після гри не спілкувалися?
– Ні, не бачив його після матчу. Якби була нагода, однозначно тепло поговорили б.

– «Карпати» виконали чимало навісів, але на другому поверсі безпомилково грав Андрій Пилявський. Лише одного разу він не допоміг своїм партнерам втримати Худоб’яка. Через центр ви атакували не так часто...
– Нам нічого не залишалося, адже майже всі гравці «Зорі» опустилися ближче до своїх воріт і нам було важко прориватися через насичений центр поля. Тому використовували навіси.

– Прогрес «Карпат» помітно неозброєним оком. «Зелено-білі» швидко виходили з оборони в атаку, виконали чимало точних передач. Це все плід виснажливих тренувань?
– Так, ми наполегливо працюємо і все, що нам вдається – це показник важких тренувань. Така наша гра не випадкова. Кожен аспект відпрацьовуємо щоденно і це приносить свої результати. Але мусимо прогресувати й надалі.

– Що після матчу сказав в роздягальні Ігор Йовічевіч?
– Він подякував за гру і сказав, що не варто розчаровуватися. Ми повинні йти далі і завжди боротися за перемогу. Тренер сказав, що зараз ми показуємо хорошу гру, а, отже, з часом досягнемо результату.

– Попереду у вас гра з «Олександрією». Які думки про майбутній матч?
– Однозначно в Олександрії легко не буде. Нам варто серйозно готуватися і ми присвятимо цьому весь тиждень. Ми розуміємо, що наш наступний суперник – дуже хороша команда, тому нам треба буде докласти чимало зусиль для того, щоб досягнути позитивного результату в Олександрії.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 27 апреля 2024, 06:15 7
ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Игра первого круга этих команд стала единственной для Дарио Срна в качестве главного тренера

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.