Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1800
0

Бурда и Макаренко помогли Динамо U-21 обыграть Александрию

Молодежная команда киевского «Динамо» добыла уверенную победу над «Александрией»

Бурда и Макаренко помогли Динамо U-21 обыграть Александрию
В рамках 7-го туру чемпіонату України з футболу серед молодіжних скла дів (U-21) олександрійці помірялися силами з однолітками із столиці – футболістами «Динамо». До звітної зустрічі обидві команди підходили маючи у своєму активі по три перемоги. На рахунку киян 1 нічия та 2 поразки, а от у наших земляків – 3 поразки.
 
З перших хвилин матчу боротьба в основному точилася в центрі поля, але більш досвідченним динамівцям вдалося реалізувати перший же момент, який виник майже нізвідки. Після помилки захисника нашої команди, Р.Яремчук вийшов один-на-один з голкіпером і, перегравши його, відправив м’яч в пусті ворота – 1:0. За кілька хвилин подвоїти перевагу столичної команди мав П.Оріховський, але після його удару під поперечину, надійно зіграв Д.Рудик. Трьохкольорові не відсиджувалися в обороні, а й шукали щастя біля воріт суперника. Після подачі з кутового, О.Гуськов потужно пробив в дальній кут, але голкіпер бачив момент удару і перевів м’яч на кутовий. На 22-й хвилині господарі поля провели масовану контр атаку, яка принесла їм бажаний результат. Після подачі з лівого флангу, С.Мякушко, перебуваючи на дальній стійці, пробив повз голкіпера – 2:0. Згодом, все той же С.Мякушко, мав кілька перспективних моментів, але йому бракувало точності.
 
Початок  другого тайму ознаменувався стрімкою контратакою олександрійців із завершальним ударом Д.Леонова. Дмитро, скориставшись помилкою захисника, небезпечно пробив по воротах, але голкіпер в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий. За хвилину все той же Д.Леонов завдав удар із-за меж штрафного майданчика, але його постріл прийшовся у Г.Бущана. Під час другої сорокап’ятихвилинки олександрійці виглядали більш активніше, аніж в першому таймі. Вони більше контролювали м’яч, добре комбінували і створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Слід відзначити швидкий вихід киян з оборони в атаку, який мало не завершився голом. Р.Яремчук отримав пас від партнера, здійснив сольний прохід в штрафний майданчик, перегравши голкіпера, пробив поряд зі стійкою. Наші земляки відповіли небезпечним моментом. Олександрійці виграли боротьбу за м’яч в безпосередній близькості до штрафного майданчика динамівців. Р.Степанюк, перебуваючи у вигідній позиції пробив по воротах, але голкіпер в останню мить парирував удар. Під завісу матчу господарі створили перспективний момент із завершальним ударом О.Андрієвського, але він був не точним. Відразу ж наші земляки провели масовану атаку. Після багатоходівки Л.Хомічев – Д.Леонов – Р.Степанюк – Т.Погранічний, останній пробив поряд зі стійкою. За хвилину О.Гуськов наважився на удар із-за меж штрафного майданчика, але голкіпер зіграв надійно.
 
«Динамо» (Київ) (U-21) - ФК «Олександрія» (U-21) - 2:0 (2:0)
«Динамо»: Бущан, Тимчик, Азацький, Бурда, Осман, Михайліченко, Казаков –к/к, Оріховський (Андрієвський, 61), Макаренко (Шепелєв, 46), Мякушко, Яремчук (Книш, 65)..
«Олександрія»: Рудик, Цирульнєв, Койдан, Матвєєв, Григоренко (Степанюк, 46), Хомічев – к/к, Погранічний, Гуськов, Макагон, Рибін (Леонов, 36), Єлсуков (Арделян, 82).
Попередження: Є.Макаренко (28), Р.Яремчук (30), С.Мякушко (41), М.Казаков (51), М.Бурда (54) – Т.Погранічний (13), О.Гуськов (83).
Голи: Р.Яремчук (7), С.Мякушко (22). 
 
Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.