Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2010
6

Олег ФЕДОРЧУК: «Металлист будет бороться за выживание»

Футбольный эксперт - о предстоящих матчах 7-го тура чемпионата Украины

Олег ФЕДОРЧУК: «Металлист будет бороться за выживание»
«Металіст» — «Шахтар». На мою думку, харків’яни боротимуться за виживання. Гадаю, після реорганізації та зменшення зарплат до мінімуму взимку команда суттєво зміниться. Відомо, що зараз у Швейцарії відкрили кримінальну справу на власника ФК пана Курченка. Футболістам і тренерам, які читають такі новини, це не додасть позитиву. Більше того, вони мають розуміти, що надалі — мало перспектив. Така ситуація позначатиметься на грі. Відтак перевага «гірників» буде очевидною. Єдиний нюанс: у «Металіста» є шанси, бо в «Шахтаря» багато збірників. Помічаю, що після матчів збірних тур-другий вони мають певні проблеми. Відтак красивої гри не буде. Луческу гратиме на результат.
 
«Олімпік» — «Говерла». Матч за шість очок. Бачимо, що донеччани «нерівно» виступають, команда оновилася. Тим не менше, мені подобається колектив Санжара. В «Олімпіка» є кілька цікавих футболістів, які мають досвід і вміють вирішувати долю матчів. Натомість в Ужгороді виступає «Динамо-2». Тобто штучна команда. Вони не переслідують жодної мети. Хіба що награти склад для динамівців. Кияни раніше критикували «Шахтар» за таку політику, а тепер самі повторюють цей шлях.
 
«Динамо» — «Олександрія». Очевидна різниця суперників у класі. Олександрійці трішки розчаровують. Як показує практика, дебютанти перший етап сезону проводять успішно. До того ж, вони зберегли склад, а гри, особливо в нападі, немає. У контрольному матчі вони не зуміли не те, що перемогти, а забити «Гірнику». Водночас, у «Динамо» аналогічні потенційні негаразди, що й у «Шахтаря», викликані відсутністю збірників, що позначиться на поєдинку. Відтак, знову ж таки, не сподівайтеся на якісну гру.
 
«Металург» — «Дніпро». Дербі, в якому результат непередбачуваний, — це не та ситуація. Запоріжці зараз явні аутсайдери за грою й взаємодією. Тим паче, подейкують, що власники відмовляються від фінансування клубу. Утім, не впевнений, чи можна довіряти такій інформації. У дніпрян проблем не виникне, бо їм зараз потрібно набирати залікові пункти. Якщо вони не скористаються осічками «гірників», другого шансу не буде.
 
«Сталь» — «Ворскла». Цікава зустріч. Усі чекають, що полтавці гратимуть у свій футбол після першої перемоги. Уважаю, за комплектацією в них — четверта-п’ята команда чемпіонату. Отож, припускаю, наразі вони набиратимуть обертів і переграють «Сталь».
 
«Чорноморець» — «Волинь». За класом лучани мають перевагу. Окрім того, Кварцяний вміє мотивувати підопічних. Знаю це на власному досвіді, бо грав колись у нього. Зараз вони отримали підсилення в особі Шарпара — мого вихованця. Упевнений, завдяки своїй боєздатності «Волинь» їхатиме додому з трьома очками.
 
«Карпати» — «Зоря». Найцікавіше протистояння, котре вважаю матчем туру. Львів’яни додають, підтвердження тому перший тайм із «Дніпром». На мій погляд, вони втрачали бали там, де могли їх здобути. Луганці ж мають компенсувати невиконання завдання на євроарені. Думаю, в неділю вони матимуть рівні шанси. Хоча, переконаний, що нічия для «Зорі» буде хорошим результатом.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
joystick2011
а вы сомневаетесь, что металлисту в нынешнем его виде хана?
dykalis78
Смотри чтоб ты сам не боролся за выживание,эксперт вонючий! У меня таких экспертов пол двора!
solova63
Посмотрите на фото: из какой, интересно, пивнухи вытащили сего эксперДа? Остекленевшие глаза запойного человека!...