Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1192
0

Украина U-17 разошлась миром с Латвией

Команда Александра Петракова провела товарищеский спарринг

Украина U-17 разошлась миром с Латвией
Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 17 років зіграла свій останній спаринг із однолітками з Латвії. Контрольний матч завершився результативною нічиєю - 1:1.
 
Третя і остання товариська зустріч між збірними України та Латвії пройшла зовсім і іншому ключі, аніж перші два протистояння. Здобувши дві впевнені перемоги, «синьо-жовті», схоже, вийшли на цю гру не надто вмотивованими. Про це свідчили велика кількість браку при комбінаційній грі та недостатня концентрація при захисті власних воріт. Латвійці ж навпаки були сповнені бажання досягти позитивного результату після двох «сухих» поразок.
 
Перший тривожний дзвіночок для команди Олександра Петракова пролунав на 16-й хвилині, коли Петрусь накрив м’яч у ближньому куті після удару капітана гостей Грінбергса. Основна ж загроза під час атак прибалтійського колективу надходила з правого флангу, де активно працював Сметановс. Саме завдяки фланговому прориву півзахисника збірної Латвії на 20-й хвилині Грінбергсу вдалося більярдним ударом вразити дальній нижній кут воріт українців.
 
Звичайно, такий перебіг подій на полі був не до снаги нашим юнакам, які додали у швидкостях, але при цьому так і не зуміли налагодити гру при виконанні технічних прийомів. Нашим футболістам постійно трохи не вистачало або грамотного прийому м’яча, або останнього пасу, а у деяких ситуаціях – елементарного взаєморозуміння.
 
Єдине, що можна занести до активу українських футболістів у першій половині гри – удар зльоту у виконанні Кащука. Але «сфера» після спроби хавбека «Шахтаря» опинилася у руках воротаря Сулджінтовскіса.
 
Наші хлопці вийшли зарядженими на боротьбу після перерви. Крім того, градус гри у цілому підвищився. Гравці обох команд більшою мірою грали жорстко та не берегли один одного, забувши про товариський статус цієї зустрічі.
 
Але спортивна злість «синьо-жовтих» врешті принесла результат. Якщо на 57-й хвилині Кащук ударом з розвороту не влучив у рамку воріт латвійців, то за сім хвилин господарям все-таки вдалося відігратися.
 
За справу взявся Янаков, який за рахунок індивідуальних дій пройшов на фланзі трьох опонентів і виконав вдалий навіс у бік Мусолітіна. Микола, який з’явився на полі у другому таймі, невідпорним ударом головою розстріляв голкіпера. Ще через три хвилини лише невеликий рикошет від захисника не дозволив Хахльову вдруге вразити ворота латвійців.
 
У підсумку, останній спаринг юнацьких збірних України та Латвії виявився найбільш інтригуючим для вболівальників, але переможця так і не виявив – 1:1.
 
Товариський матч
 
Україна U-17 – Латвія U-17 – 1:1
Голи: Мусолітін (64) – Грінбергс (20).
Попередження: Кулаков (49), Авраменко (56) – Грінбергс (35), Вейпс (49), Соловейчікс (80+2).
Україна U-17: Петрусь – Бондар (к), Авраменко (Конопля, 57), Попов, Чех, Кулаков (Сільченко, 78), Наумець (Мусолітін, 57), Хахльов, Кащук, Гоменко (Янаков, 41), Сухар.
Латвія U-17: Сулджінтовскіс – Вейпс, Спрукуліс, Снарскіс, Соловейчікс, Ковальковс (Савченко, 69), Грінбергс (к), Самойловс (Реджа, 69), Савєльєвс (Петуновс, 69), Сметановс (Акмінс, 74), Кіпстс.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино
Футбол | 29 марта 2024, 04:26 0
Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино

Франческо Кальцона возглавляет не только «Наполи», но и сборную Словакии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.