Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 08 сентября 2015, 16:49
2145
0

Запорожская ОГА поможет БК Запорожье

Для участия в чемпионате Украины клубу нужно найти 5 миллионов гривен

| Обновлено 08 сентября 2015, 16:49
2145
0
Запорожская ОГА поможет БК Запорожье
zoda.gov.ua

По допомогу до голови запорізької облдержадміністрації Григорія Самардака звернулись президент баскетбольного клубу «Запоріжжя» Віктор Стельмаков та президент запорізької федерації баскетболу Валерій Елькінсон. За їх словами, наразі клуб не може розпочати підготовку до нового сезону через фінансові проблеми. Для участі в чемпіонаті БК «Запоріжжя» потрібно близько 5 мільйонів гривень. 40% від цієї суми клуб вже знайшов. Проте кошти необхідно віднайти до 15 вересня, аби придбати ліцензію та сплатити перший внесок. Крім того, грошей не вистачає і на оренду приміщення для тренувань.

Задля вирішення питання, голова облдержадміністрації поставив перед керівництвом БК «Запоріжжя» завдання підготувати стратегію розвитку клубу та листи адресовані можливим спонсорам.

- Часу для вирішення питання лишилось небагато. Проте ми зробимо все, аби допомогти клубу знайти місцевих спонсорів. Запорізький баскетбол має не зникнути, а навпаки примножити спортивну славу нашого краю. Тим більше, що запорізька команда входить до кола найкращих в Україні та на 85% складається зі спортсменів області, – підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Самардак.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.