Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
|
2001
1

Евгений МУРЗИН: «Полностью провалили матч в защите»

Главный тренер сборной Украины - о поражении от Эстонии

Евгений МУРЗИН: «Полностью провалили матч в защите»

Головний тренер збірної України Євген Мурзін прокоментував поразку від команди Естонії:

«Грали непогано в першій половині матчу. Те, про що ми домовлялися і відпрацьовували сьогодні на передматчевому тренуванні, більш-менш виходило. Жодних проблем у нас не виникало в захисті. Мали перевагу 10 очок. Провал у третій чверті, почали грати від нападу. Як наслідок, повністю програли зустріч у захисті.

Проти Арбета починав захищатися Липовий, він виходив на гру з персональним завданням проти нього, однак він отримав чотири фоли. Мішула, котрий вийшов проти нього на заміну, дав йому розігратися. Потрібно, напевно, було пробувати Крутоуса, але в першій половині матчу не було таких серйозних проблем. У першій половині проблем з цим не було, проте в другій половині Арбет забив 5/10, половину всіх 3-очкових команди. Чому не вийшов Крутоус? Це моє рішення. Він не грав два матчі, і в цій ситуації я поставив Мішулу. В нападі він грав непогано, але в захисті йому не вистачило жорсткості.

Вийшов Фесенко проти маленького складу. Він добре справляється з потужними гравцями, але коли вийшов легкий склад, з 3-очковим кидком, у нас почалися проблеми в захисті. Це рішення напрошувалося, плюс він мав не такий переконливий вигляд у нападі. Чому так? І пас не можемо йому дати вчасно, і хороший заслін зробити. Тут справа не в психології, він упевнений в собі. Напевно, десь проблема глибше.

Звісно, ми вірили, що наздоженемо естонців. Не одну таку гру ми вигравали. Психологічної впевненості немає. Майже наздогнали – непотрібний фол Тимофеєнка. Немає впевненості, дрібні моменти: штрафні, промахи з-під кільця. Ми набрали понад 70 очок, тож захист мене турбує куди більше. Естонія – не така сильна команда, але грати з нею від нападу… Звісно, сьогодні естонці зіграли свій найкращий матч на турнірі. Якщо у нас найкращим був перший матч, то у Естонії він сьогодні. У другій половині матчу ми дозволили естонцям зробити занадто багато».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
airwolf77
Фрателло тренер,а этот...вчера такое дно я давно не видел! Чухонцы творили шо хотели