Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
702
0

Александрия и Горняк сыграли вничью в конторольном матче

Команды заполнили паузу в чемпионате товарищеским матчем

Александрия и Горняк сыграли вничью в конторольном матче

«Гірник» (Кривий Ріг) - ФК «Олександрія» - 0:0 (0:0)

6 вересня 2015 року, 17-00, Кривий Ріг, стадіон «Металург», +33

Арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг)

«Гірник»: Гурін - к/к, Бука, новачок, Терехов, Сантрапинських, Ямполь, Луценко ( Чечеленко, 76), Яровий, Сніжко, Нудний, Дацюк.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

ФК «Олександрія» (1 тайм): Леванідов, Микицей, Імереков, Матвєєв, Мягков, Леонов, Степанюк, Чорній, Старенький - к/к, Пономар, Коломоєць.

ФК «Олександрія» (2 тайм): Новак, Микицей (Пономар, 72), Запорожан - к/к, Шендрік, Мягков, Сухоцький, Банада, Таргамадзе, Басов, Полярус, Грицук.

Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: А. Полярус (74)

Доки відбуваються відбіркові матчі до ЄВРО-2016, в Лізі Парі-Матч пауза. Тренерський штаб ФК «Олександрія» домовився зіграти товариську зустріч з криворізьким «Гірником», який вчора провів календарний матч в першій лізі і сьогодні у «гірників» грали ті футболісти, які мають менше ігрової практики. Що не скажеш про ФК «Олександрія». В.Шаран взяв до Кривого Рогу майже всіх виконавців.

Як і першому таймі, так і в другому, тренерський штаб олександрійців експериментував із складом та тактичними діями. З перших хвилин на полі з'явились одразу два нападники В.Пономар та Ю.Коломоєць. Останній мінімум двічі мав шанс відкрити рахунок, але Юрію бракувало точності. Взагалі, перший тайм був багатий на гольові моменти біля обох воріт. Здавалось, що в першому таймі буде забито не один гол, але цього так і не відбулось. Окрім Ю.Коломойця, який спочатку не використав вихід віч-на-віч, а згодом пробив головою над поперечиною, свої нагоди не використали: Д. Леонов, С.Старенький, А.Чорній.

В другому таймі на поле в «Олександрії» вийшло 8 свіжих гравців. Ігрова та територіальна перевага стала повністю в олександрійців. Знову момент за моментом, і знову реалізація на низькому рівні. Стовідсотковий момент був у В.Грицука, який замикаючи простріл з флангу відправив м'яч над поперечиною. Через декілька хвилин Василь пробивав із-за меж штрафного майданчика - і знову вище воріт. Чудову нагоду втратив А.Запорожан. Атакуючи правим флагном, Андрій виконував навісну передачу, але вийшов удар, влучивши у стійку.

Героєм матчу міг стати Д.Таргамадзе. На останній хвилині зустрічі Давид виконав штрафний удар, але м'яч потрапив у cтійку.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.