Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
769
0

«Олімпійський»: шлях до виходу з кризи

26 липня голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький надіслав офіційного листа на ім’я Президента України Віктора Ющенка

В цьому документі столичний мер висуває свої пропозиції стосовно вирішення проблеми будівництва торговельно-розважального комплексу перед НСК «Олімпійський».

Рішення Координаційної ради
Зокрема в листі йдеться про реакцію київської влади на рішення Координаційної ради Євро-2012 від 3 липня. Нагадаємо, тоді міськадміністрації було доручено розробити механізми демонтажу недобудованого центру на Троїцькій площі. Леонід Черновецький погодився, що «забудова поруч із «Олімпійським», незважаючи на всі дозвільні документи, суперечить вимогам безпеки проведення багатотисячних заходів та евакуації їх учасників».

Спеціальна комісія
«Світовий досвід будівництва та реконструкції існуючих стадіонів підтверджує несумісність на стислій території торговельно-розважальних закладів та спортивних арен, – наголосив мер столиці. – Для остаточного вирішення всіх питань, пов’язаних з подальшою долею об’єкта біля НСК «Олімпійський» пропоную розпорядженням Кабінету міністрів України створити комісію для проведення незалежного аудиту».

Процес пішов
«За результатами роботи комісії Київська міська адміністрація розгляне питання та надасть пропозиції щодо можливості компенсації інвестору витрат, пов’язаних із знесенням зазначеного об’єкта, визначить замовника і підрядні організації для демонтажу зазначеного об’єкта, а також забезпечить виконання графіка демонтажу у встановлений термін», – резюмував Леонід Черновецький.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.