Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 07 сентября 2015, 10:44
2044
0

Дмитрий ЗАБИРЧЕНКО: «Чехи залезли на голову украинцам»

Защитник сборной Украины - о втором поражении на Евробаскете

| Обновлено 07 сентября 2015, 10:44
2044
0
Дмитрий ЗАБИРЧЕНКО: «Чехи залезли на голову украинцам»

Травмований захисник збірної України Дмитро Забірченко прокоментував поразку нашої команди в другому матчі групового етапу ЄвроБаскету проти Чехії.

- Ми важко граємо проти швидких команд. Приміром, литовці більш організовані. Вони виводять певну атаку і грають через основного центрового Валанчюнаса – на цьому і будувалася їх гра з Україною в першому матчі.

У Чехії є свої лідери, але вони набирають очки не шляхом серйозних комбінацій – вони всі біжать, всі стрибають, “залазять на голову”. Той же Весели, Саторанськи – він тільки на нашому щиті зробив 2 або 3 підбирання. Дуже важливо було не давати їм другого шансу після промахів.

Це стиль чехів – швидкі прориви, швидкісна гра – вони на початку матчу нам 2 очка поклали “зверху”. Можливо, варто було це зупинити, збити темп. Хоча повільно у нас теж не особливо виходить грати. Важко сказати – начебто і тренер взяв тайм-аут, але все одно не склалося.

Чому було багато помилок біля чужого щита? У чехів хороший захист – у них всі гравці за 1,95 м. Вони дуже часто змінювалися – може, наші були не готові до цього.

У нас Фесенко в перші хвилини отримав 2 фоли і тренеру довелося його міняти, стримувати. Після цього було видно, що Кирило трохи беріг себе, боявся, щоб не отримати третій фол. А це все позначається на грі.

Нагадаємо, 7 вересня збірна України зіграє третій матч групового етапу чемпіонату Європи проти Естонії. Балтійці свій другий поєдинок програли Бельгії – 55:84.

Початок матчу Україна – Естонія о 21:30. Пряма трансляція на каналі 2+2.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.