Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 сентября 2015, 19:21
1527
0

Максим ПУСТОЗВОНОВ: «Сборная Чехии – темная лошадка для нас»

Игроки и тренер сборной Украины - о предстоящем поединке с командой Чехии

| Обновлено 06 сентября 2015, 19:21
1527
0
Максим ПУСТОЗВОНОВ: «Сборная Чехии – темная лошадка для нас»

Драматичний матч зі збірною Литви завершився вчора, коли стрілка на годиннику вже відміряла останню годину доби, а сьогодні об 11-ій ранку наші хлопці вийшли на чергове тренування, на якому розбирали комбінації сьогоднішнього суперника, готували під нього напад і захист. Одразу з залу українські гравці відправилися в автобус, у готелі на них чекав розбір відео сьогоднішнього суперника. Однак не відмовили в коротеньких коментарях прес-службі ФБУ.

Головний тренер збірної України Євген Мурзін:

«В команді нормальний, робочий настрій, сподіваюся, зможемо його зберегти до вечірнього матчу. На тренуванні розібрали команду Чехії, зараз повертаємося до готелю, де буде відео-перегляд. Якщо коротко по Чехії, то це добре збалансована команда, кожен знає свою роль у команді, є три лідери – це Саторанскі, Весели та натуралізований американець Шилб. Ці гравці високого рівня: Весели грає за «Фенербахче», Саторанскі – за «Барселону». В учорашній грі з естонцями в основному вони несли очкове навантаження з перших хвилин матчу, після першої половини поєдинку Весели мав 12 очок, Шилб – 14. Збірне Чехії, непроста, добре навчена, неординарна команда, всі з 3-очковим кидком, гру побудовано переважно на дальніх кидках. У товариських матчах Чехія відверто здивувала. Мала гідний вигляд проти греків. Суперник – не подарунок, центрові з 3-оковим кидком, перший номер 195 см. Всі кидачі, досить організована команда, з нею буде непросто».

Гравець збірної України Олександр Липовий:

«В збірній Чехії є три виражені лідери. Це – Саторанскі, Шилб і Весели, котрий учора видав хорошу гру. Ми маємо один день підготуватися до поєдинку з Чехією, залишити всі емоції після вчорашнього матчу, проаналізувати помилки, і вийти сьогодні на гру в хорошому настрої, з такою ж самовіддачею, як учора. Сьогодні у нас одна з найважливіших ігор. Настрій у нас гарний, можна сказати, що гравці зараз упевнені в собі. Ми повинні сьогодні викластися по-максимуму, оскільки ми не маємо права на помилку».

Гравець збірної України Максим Пустозвонов:

«Зараз на тренуванні ми розбирали їхні комбінації, дивилися, як вони грають у захисті проти пік-н-ролла, невисока команда – Ян Весели п’ятий номер, добре йдуть на чуже підбирання, біжать. Усе залежить від нас, якщо гратимемо так само, як учора в захисті, гратимемо, як команда, все буде гаразд. Усі мають забути вчорашню гру, сьогодні новий матч. Настрій бойовий!».

Найбільший успіх збірної Чехії за всю історію чемпіонатів Європи – 12 місце 1999 року. Команду Чехії можна назвати найбільш темною конячкою для нас. Якщо з рештою суперників ми зустрічалися протягом 2011-2014 років, то з чехами востаннє перетиналися 2009 року в турнірі за право залишитися в Дивізіоні А. Тоді наша команда поступилася сімома очками на виїзді, а вдома виграла +12. З нинішнього складу збірної України тоді грали з чехами ще зовсім юні Максим Пустозвонов, Денис Лукашов, Дмитро Глєбов, Максим Корнієнко і Кирило Фесенко. Тоді перемога над чехами зберегла для України прописку в Дивізіоні А. Сподіваємося, що цього разу перемога над цим суперником відкриє українцям шлях до плей-офф ЄвроБаскету 2015.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 апреля 2024, 03:55 0
Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика

Наиболее вероятным следующим клубом у букмекерских контор является Челси, дальше – Арсенал...

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.