Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
648
0

У Азовмаші може з'явитися Таюс Едні

У найближчі дні «Азовмаш» укладе контракт з колишнім гравцем NBА

Американський плеймейкер стане вже восьмим легіонером маріупольського клубу, в це міжсезоння що підписав контракти з такими відомими баскетболістами, як Роберт Арчібальд і Аарон Харпер.

Як розповів віце-президент «Азовмаша» Борис Малецький, клуб планує укласти угоду із  33-річним американцем Таюсом Едні. Цей плеймейкер провів чотири сезони в NBA, де грав за Sacramento Kings, Boston Celtics і Indiana Pacers і навіть виступав за національну збірну США, разом з якою брав участь у відбіркових іграх чемпіонату світу-2006. У Європі Едні, зріст якого всього 178 см, прославився, виступаючи за литовський «Жальгіріс» (у його складі став переможцем Євроліги в 1999 році), грецький Olympiacos, а також італійські Benetton, Roma і Fortitudo.

Імовірно, що із приходом в «Азовмаш» Таюса Едні один з іноземних гравців виявиться зайвим. За словами головного тренера команди Рімаса Гирскіса, йому, швидше за все, доведеться відмовитися від послуг голландського центрового Ремона Ван де Харі, який лише кілька тижнів тому перейшов в «Азовмаш» з кіпрського AEL. Правда, не виключений і варіант, при якому квота на легіонерів в чемпіонаті України все ж таки буде збільшена. Ініціатором цього виступив саме «Азовмаш», що розіслав у всі клуби української суперліги листа з пропозицією збільшити квоту до восьми іноземців.

БК Черкаські Мавпи

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.