Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1674
0

Юниоры Украины сыграли вничью с Азербайджаном

В этот раз команды обменялись забитыми мячами

Юниоры Украины сыграли вничью с Азербайджаном

Перша контрольна зустріч цих команд, яка позавчора проходила на НТК ім. В. Баннікова, так і не порадувала вболівальників забитими м’ячами. Тому гравці обох команд горіли бажанням не тільки перевірити свої сили на фоні серйозного суперника, але й порадувати глядачів столичної арени якісним та результативним футболом. Цікавим рішенням став кадровий вибір Олександра Петракова, який кинув у бій десятьох нових футболістів, залишивши на полі лише капітана Валерія Бондара. І це дало свої плоди: хоча сильнішого команди знову не виявили, проте забитими м’ячами глядачів таки порадували - 1:1.

Підопічні Петракова, схоже, зробили висновки після минулої гри і з перших хвилин запропонували суперникам командний пресинг і колективний відбір м’яча, залишивши без простору атакувальну ланку азербайджанської збірної. Щоправда, в атаці у «синьо-жовтих», як і раніше, спостерігалося чимало огріхів. Свідченням цього став той факт, що уся небезпека від наших гравців надходила лише зі «стандартів». На 11-й хвилині, коли Малашевський відгукнувся на навісну подачу Янакова з кутового. На жаль, сфера» після удару головою півзахисника «Карпат» не влучила в отвір.

А ось гравцям у червоних кольорах несподівано для усіх вдалося відкрити рахунок у матчі. На 19-й хвилині гостям допоміг рикошет від захисника збірної України, чим скористався Мурат, удар якого вийшов несильним і по-справжньому більярдним. М’яч затріпотів у лівому для воротаря нижньому куті, і навіть карколомний стрибок Задерейка не зарадив ситуації.

На 28-й хвилині знову фортуна посміхнулася команді Табріза Хасанова. М’яч після удару Янакова зі штрафного з 18-ти метрів струсонув стійку воріт азербайджанської команди.

На другу половину гри українці вийшли надзвичайно мотивованими, усім видом демонструючи, що рахунок на табло їх аж ніяк не влаштовує. Проте азербайджанці також не здавали позицій, що і продемонстрували на 55-ій хвилині, коли вивели свого футболіста на побачення з нашим голкіпером, проте очну дуель виграв саме Задерейко, не дозволивши гостям збільшити перевагу. Після цього обидві команди по черзі атакували та проводили цілі серії кутових, проте жодних дивідендів це не принесло.

Найбільш активними в останні хвилини зустрічі у українців були Ярослав Дєда та Тимофій Сухар, які раз по раз загрожували воротам суперника, що врешті і призвело до забитого голу. На останніх хвилинах матчу, найбільш розторопним у штрафному гостей виявився саме Дєда - 1:1. Після забитого голу українці, які воліли досягти таки перемоги в цьому матчі, продовжували атакувати, проте фінальний свисток арбітра знову зафіксував нічию.

Товариський матч

Україна U-17 - Азербайджан U-17 - 1:1
Голи:
Мурат (18), Дєда (76)

Україна (стартовий склад): Задерейко, Бондар, Авраменко, Мельничук, Гоменко, Донцов, Кузьменко, Сухина, Мусолітін, Малашевський, Янаков
Азербайджан (стартовий склад): Попов, Сейліглі, Караєв, Хасанов, Асадов, Гадірадзе, Набієв, Окзаз, Мехдієв, Гулер, Мурат

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин прокомментировал топ-матч Лиги чемпионов Бавария – Реал
Футбол | 01 мая 2024, 07:19 0
Лунин прокомментировал топ-матч Лиги чемпионов Бавария – Реал

Команды сыграли вничью – 2:2

Все решится в Париже. Боруссия минимально победила ПСЖ
Футбол | 01 мая 2024, 23:58 23
Все решится в Париже. Боруссия минимально победила ПСЖ

Во втором полуфинале ЛЧ сильнее оказалась немецкая команда, хотя парижане имели много моментов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.