Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 25 августа 2015, 21:18
1493
0

Юниорские сборные Украины и Азербайджана сыграли вничью

На стадионе им. Банникова зрители так и не увидели забитых мячей

| Обновлено 25 августа 2015, 21:18
1493
0
Юниорские сборные Украины и Азербайджана сыграли вничью

У вівторок, 25 серпня, на НТК ім. В. Баннікова відбувся перший з двох запланованих товариських матчів між юнацькими збірними командами України та Азербайджану серед гравців віком до 17 років. Матч пройшов за безкомпромісної боротьби, але забити бодай один м’яч у цьому поєдинку командам так і не вдалося.

Стартові хвилини спарингу супроводжувалися великою кількістю боротьби у центрі поля. Вже на 3-й хвилині команда Олександра Петракова мала можливість відкрити рахунок. Ярослав Дєда прострілив після проходу з лівого флангу, але завершальному удару Андрія Кулакова бракувало влучності.

Після цього конструктивний футбол на полі завершився. Футболісти обох збірних допускали багато браку при прийомі м’яча та передачах, а «синьо-жовті» навіть примудрилися за три хвилини заробити два попередження – завинили Олекій Хахльов і Владислав Наумець.

Протягом першої половини зустрічі збірна Азербайджану мала перевагу над українцями у контролі м’яча та організації атак. Натомість, господарям майже не вдавалося вести позиційну гру, тому футбол у виконанні української команди зводився до проведення контратакуючих випадів. Один з таких на 37-й хвилині ніс небезпеку для воріт гостей, але потужний удар Дєди з-за меж штрафного майданчика кулаками відбив Мурад Попов.

Підопічні Табріза Хасанова мали і свої нагоди біля воріт Владислава Кучерука. В одній з атак голкіпер зіграв надійно на лінії воріт, впіймавши м’яч після удару головою Ріята Караєва. Наприкінці тайму Пілаха Мехдієв виконав ривок у бік українських редутів, але і тут Кучерук продемонстрував відмінну реакцію, зупинивши «сферу» у дальньому нижньому куті.

У другому таймі гра вирівнялася і дещо пожвавішала. Найцікавіше відбулося на 51-й хвилині матчу. Спочатку воротар збірної Азербайджану витягнув м’яч з «дев’ятки» після удару Олексія Кащука, перевівши «шкіряного» на кутовий. А у наступному епізоді українцям трохи не пощастило, лише стійка врятувала ворота гостей після розіграшу «стандарту».

Це був не останній шанс збірної України відзначитися у воротах азербайджанців. На 64-й хвилині діагональна передача Валерія Бондаря через півполя знайшла на вході до штрафного Дениса Янакова, але м’яч після удару останнього просвистів у сантиметрах над поперечиною – 0:0.

Товариський матч

Україна U-17 – Азербайджан U-17 – 0:0

Попередження: Хахльов (6), Наумець (9), Бондар (72) – Хазієв (80+5)

Україна (стартовий склад): Кучерук – Бондар, Д. Попов, Чех, Кулаков, Кащук, Наумець, Дєда, Сухар, Конопля, Хахльов

Азербайджан (стартовий склад): М. Попов – Сейліглі, Караєв, Хасанов, Асадов, Гадіразаде, Набієв, Мухтарлі, Окзаз, Мехдієв, Гулер

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.