Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1883
0

ФФУ организует дополнительный поезд на матч сборной во Львов

В день игры с Беларусью во Львов отправится «Интерсити»

ФФУ организует дополнительный поезд на матч сборной во Львов

Федерація футболу України спільно з її комерційним партнером УФІ виступили з ініціативою, яку підтримала Українська залізнична швидкісна компанія. Йдеться про те, що на 5 вересня призначено додатковий поїзд «ІНТЕРСІТІ+» № 745/746 сполученням: Дарниця, Київ – Львів – Київ, Дарниця для обслуговування уболівальників національної збірної, які планують відвідати «Арену-Львів», де синьо-жовта дружина прийматиме команду Білорусі в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА Євро-2016.

Поїзд вирушить зі станції «Дарниця» об 11:39, пройде через станцію «Київ-Пасажирський» (12:05) і прибуде до Львова о 17:10. Поїзд прослідує із зупинкою по станції «Коростень» (13:36-13:37).

Зворотній поїзд зі Львова вирушить о 23:58 та прибуде на станцію «Київ-Пасажирський» о 06:55, а на станцію «Дарниця» – о 07:20. Поїзд прослідує із зупинкою по станції «Коростень» (04:27-04:29).

Розклад руху поїзда в обох напрямках розроблено з врахуванням розкладу матчу та часу, необхідного для того, щоб дістатись від залізничного вокзалу до стадіону «Арена-Львів», а після закінчення матчу – до залізничного вокзалу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.