Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 23 августа 2015, 12:55
10277
27

Как в Кировограде разгоняли фанов Карпат

Милиция против болельщиков львовского клуба применила дубинки и слезоточивый газ

| Обновлено 23 августа 2015, 12:55
10277
27
Как в Кировограде разгоняли фанов Карпат
gre4ka.info

Вчтора, 22 серпня, у Кіровограді відбувся матч 1/16 кубку України з футболу між місцевою «Зіркою» та «Карпатами» з міста Львова. 120 хвилин гри не виявили переможців(нічия 1-1) і доля поєдинку вирішувалась в післяматчевій серії одинадцятиметрових ударів. «Зірка» реалізувала «5» з «5» пенальті, «Карпати» один раз схибили. У підсумку перемога кіровоградської команди з рахунком 6-5.

Після завершення гри між ультрас «Карпат» та вболівальниками «Зірки» зав’язалась словесна перепалка. За словами представників фан-сектора львівської команди, в їхній бік з боку кіровоградців пролунали образливі слова та жести у вигляді середнього пальця руки, піднятого до гори. Двоє з ультрас вирішили втихомирити нечемних глядачів.

В свою чергу, заспокоювати гостей взялись правоохоронці в обладунках. Двох лівів’ян збили на землю та по черзі четверо правоохоронців вдарили лежачих на землі хлопців, які не чинили опору.

Після цього правоохоронці спробували затримати двох ультрасів, у відповідь з сектору полетіли пластикові сидіння, петарди та фаєра. З бігової доріжки стюарди поливали вболівальників водою, міліція застосувала сльозогінний газ.

Представники ультрас нецензурно вигукували в бік правоохоронців та висловлювали незадоволення діями «беркутів». У свою чергу в міліції ситуацію коментують наступним чином: «На стадіоні дійсно відбувся конфлікт між вболівальниками місцевого футбольного клубу та команди гостей. До правоохоронців звернулись стюарди стадіону з проханням про допомогу. Коли представники міліції прибули на місце, в їх бік полетіли петарди та пластикові сидіння.

Відносно деяких учасників конфлікту було застосовано спецзасоби – гумові кийки. Наразі конфлікт вичерпано, за даним фактом проводиться перевірка», - зазначає Віталіна Бевзенко, керівник ЦГЗ УМВС в Кіровоградській області.

Керівництво футбольного клубу «Зірка» вважає поведінку львівських вболівальників неприпустимою, та наголошує на тому, що в секторах стадіону весь час мають бути присутні правоохоронці. Наразі в клубі підраховують збитки.

За словами Андрія Перевозника, заступника директора футбольного клубу «Зірка», в секторі, де знаходились львівські вболівальники, виламано близько трьох десятків пластикових сидінь, зламано три секції металевої огорожі, пропалено гумове покриття бігових доріжок стадіону.Четверо стюардів зазнали опіків різного ступеню тяжкості.

Жодного хулігана міліція не затримала. Медики, які працювали на стадіоні, повідомили, що жодних зверненнь з боку громадян чи правоохоронців до них не було.















В результаті знищено частину глядацьких сидінь та металевої огорожі вздовж гостьового сектору, фаєрами пошкоджено легкоатлетичну доріжку, четверо стюардів отримали опіки.

Вже пізніше з’явилась додаткова інформація стосовно інциденту. Як повідомив заступник директора ФК «Зірка» Андрій Перевозник, ФК «Карпати» не планують відшкодвувати збитки, заподіяні їх вболівальниками.

«Акт про пошкодження та нанесені збитки представник львівської команди відмовився підписувати. Будемо рахувати, уточнювати заподіяні стадіону збитки та вимагати компенсації від керівництва «Карпат», - зазначив Перевозник.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
crolikovarsen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Maxvel
Зирки РЕСПЕКТ!!!
ФАНЫ ЛЬВОВА в очередной раз "БЫДЛО"
odessafun
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kevorkan
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ded_23
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Serge_new
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
crolikovarsen
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
iravvik1983
обидели бедного 2 болелы фак показали!!бля да всегда в среде болел и факи и кричалки дак что теперь давайте всех поубиваем может вам полегчает!!!!больше похоже на оправдание своих действий!!!не трогайте их они же дети!!!!если бы не было на трибунах мусоров ситуация была бы лучше я в этом сомневаюсь!!!было бы массовое побоище хата на хату !!!пора бы восстановить понятие милиция!!а то милиция против народу види те ли!!ни х у я !!ребят будьте адекватными хотите показать свою силу и доблесть у нас есть места где появить это все!!!
OLEXANDER-RAES
В даному випадку міліція повела себе не надто агресивно. Ми не можем грати без нагайки, без нагляду міліції.Ви подивіться на цих фанатів?матюкаються...Як на такі мітчі приводити сім"ю, дітей. Таких горе львівських фанатів на стадіон не можна випускати , а ложитит нада пожорсткіше на землю,щоб не звикали до безнаказаності.
Зірка молодці, Карпати як "баба", не може гідно програти, міліція на рівні, ситуацію потрібно вивчати і шановні львівяни не будьте такими цинічними, ви самі бачите,що ті горе-фанати були всі під мухою...
yuriy_kent
ЛЭВЫ говорите? ну-ну...
erwin_rommel
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
EGOS
...не мішало би розділових знаків додати, але нічого))..читайте цей коментар, і не розводіть срачів, ірравік єдиноправильну думку висловив, і так має бути...бидлоту і дебілів афу...євших треба пиз.д.ити або відправляти на дамбазз, в таких місцях як стадіони, кафе, театри, кіно (див. громадські місця) нема чого свою борзоту і відсталість, тупість, показувати, му.да.чьйо грьобане...
Aleks.1979
а хде файрвульв?))
EGOS
..мав на увазі коментар iravvik1983!!
airwolf77
да уж,у рыга Берёзкина-держателя Зирки охраны хоть задом жуй,мог нагнать и 1роту и 2-е охранников,они и так стадион охраняют! НО У НЕГО ПРОБЛЕМЫ - ДОЛГОВ ВЫШЕ КРЫШИ,рабочие тикают от него ! МИЛИЦИЯ МОЛОДЦА ??? в г.Гайвороне Кировоградск.области УБИТА МЕНТОМ 21-яя девушка-ИМЕННО ПРИ ИСПОЛНЕНИИ МЕНТОМ СЛУЖЕБНЫХ Обязанностях,и не в рабочее время-как пишут в нете!
wrath
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vadim-vvn
если бы их так разогнали на Донбассе, чтобы началось? А так все окей!
pepik70
Особого экстрима в поведении болел я не увидел, хотя нарушения были. По ходу местный беркут предвзято и непрофиссионально оценил ситуацию только раздув конфликт.