Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 21 августа 2015, 12:28
10997
10

Гетьман - Рух: Алиев в шоке... И не он один

Винниковский «Рух» без проблем пробился в 1/8 финала Кубка Украины среди аматоров

| Обновлено 21 августа 2015, 12:28
10997
10
Гетьман - Рух: Алиев в шоке... И не он один
Спортлідера+, Гетьман - Рух
Через відсутність офіційних карток футболістів у складі гостей арбітри зустрічі прийняли доволі прогнозоване рішення – технічна поразка господарям 0:3 і відповідно така ж перемога гостям. У такому випадку команда Романа Гданського уже могла їхати додому, однак, подолавши солідну відстань з Винник до Хмельницького, погодилася на пропозицію, яка задовольнила усіх – зіграти товариський матч з «Гетьманом» на цетральному стадіоні у Хмельницькому.
 
«Соломонове рішення» влаштувало обидві команди, а найголовніше те, що футбол побачили ті, для кого команди і грають – вболівальники. Більшості з них було байдуже - матч офіційний чи товариський. Після поразки 0:4 у першому матчі зробити камбек і пройти «Рух», мабуть, навряд чи вдалося б команді з Прем’єр-ліги чемпіонату України.
 
Цирк у Хмельницькому розпочався ще за кілька годин до початку матчу, оскільки керівники клубу «Гетьман» та дирекція стадіону так і не могли домовитися: чи дозволили грати командам і чи, мовляв, була здійснена за це орендна плата. Врешті-решт, це питання владнали, однак коли закрилася одна проблема, назріла інша. У складі команди господарів не було офіційних документів, аби арбітрам перевірити футбольний паспорт того чи іншого гравця. Іншою мовою, вони і не могли бути, оскільки у складі команди з гучною назвою «Гетьман» назбиралася уже частина нових гравців. Арбітри з таким станом справ церемонитися не стали: немає документів – немає офіційного матчу.
 
З двадцятихвилинною затримкою на центральному стадіоні у Хмельницькому матч таки розпочали, щоправда, не офіційний, а товариський. Такий поворот подій сподобався місцевим вболівальникам, оскільки кожен бажав свята – побачити на полі Алієва, Шацьких та інших футболістів «Руху» в дії.
 
Команда «Гетьман», яка за організацію поєдинку не заслужила навіть на слово «ганьба», зіткнулася ще з однією проблемою – лише 9 з 11 футболістів у наявності. Втім, двоє вболівальників-добровольців таки погодилися одягнути футболки команди зі свого міста, а відповідно у товариському футбольному матчі з футзальним (!) часом.
 
Що цікаво, судити товариський матч, на який команда гостей без проблем погодилася, довірили не кому небудь, а найлегендарнішому футболістові винниківського «Руху», теперішньому граючому тренеру команди Романові Манорику. Варто зауважити, що улюбленець винниківської публіки зі своїм завданням справився на відмінно, кожної хвилини доводячи свій високий не тільки легкоатлетичний, а ще й суддівський професіоналізм.
 
Товариський скорочений матч завершився перемогою «Руху» з рахунком 4:1. За діючих чемпіонів України забивали Олександр Алієв, Олексій Омельченко, Андрій Кікоть та Богдан Костик, за «Гетьман» влучним ударом відзначився Олексій Колесников.
 
Фінальний свисток арбітра-тренера викликав чергову хвилю бурхливого свисту на трибунах. Вболівальники «дякували» за чудову організацію матчу керівництву місцевого клубу. Натомість деякі гравці «Руху» стали улюбленцями місцевої публіки. Звісно ж, найбільше фотографувалися з Олександром Алієвим.
 
Богдан ПАСТЕРНАК
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Megasuperfan
как же Алиев опустился... это дно )))
alm_zone
Нда, вот это номер!
"лише 9 з 11 футболістів у наявності" - остальные за пивом поехали, что ли? Или не смогли выйти на матч по причине запоя?
vbcompany
Просто пришли те, у кого кеды были
caschpur
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Local78
Хто знає, може Рух колись і в прем'єр-лігу пройде
уух (праскурафф)
Local78 — 21.08.2015 17:40
Хто знає, може Рух колись і в прем'єр-лігу пройде
==============================================
ага, в английскую...
уух (праскурафф)
Local78 — 21.08.2015 17:40
Хто знає, може Рух колись і в прем'єр-лігу пройде
==============================================
ага, в английскую...
уух (праскурафф)
Local78 — 21.08.2015 17:40
Хто знає, може Рух колись і в прем'єр-лігу пройде
==============================================
ага, в английскую...
konst5367
Это вроде как очищение от скверны Алиева.Всё-таки надеюсь на счастливый комбэк Александра в большой футбол.