Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1430
1

Алексей ДИТЯТЬЕВ: «С Жилиной не хватило везения»

Новички «Ворсклы» встретились с болельщиками

Алексей ДИТЯТЬЕВ: «С Жилиной не хватило везения»
Новачки «Ворскли» Олексій Дитятьєв і Младен Бартуловіч провели автографсесію. У рамках цього заходу гравці поспілкувалися з уболівальниками, роздали кількадесят автографів та фотографувалися на згадку. Першим слово взяв Олексій Дитятьєв, який минулого туру у матчі з «Металургом» відзначився голом.
 
– Ми дуже швидко звикли до нового колективу та місця роботи. Хлопці та тренерський штаб зробили все, що можливо, щоби ми скоріше адаптувалися. Я до цього не часто бував у Полтаві, але знайомий з традиціями міста та клубу. Приємно ще більше відкрити для себе новий клуб та місто.
 
– З багатьма хлопцями ми були знайомі, – продовжив Бартуловіч. – Прийняли нас дуже гарно. Сподіваюся допоможемо команді. Я пограв у багатьох містах України. Кожне з них по-своєму підтримує команду. Тут є всі умови, аби показувати гарні результати.
 
Про матч із «Жиліною»
 
Младен Бартуловіч: «Нам не вистачило голу на виїзді, суперник забив гол на виїзді і за рахунок цього пройшов далі. Ми дуже хотіли пройти, бо була класна атмосфера на стадіоні. Дуже багато людей прийшли підтримати нас. Всі, мабуть, бачили нас у наступному раунді…»
 
Олексій Дитятьєв: «Не вистачило везіння, як банально це б не звучало. Нам потрібно було зіграти краще на виїзді. Те, що сталося у Полтаві – просто нещасний випадок, адже команда виклалася на повну. По грі вдома, певно, претензій бути не може. Що ж до виїзду, то не знаю навіть, що й думати, жодного виправдання знайти неможливо».
 
Про серію нічиїх у чемпіонаті України
 
Младен Бартуловіч: «Десь пощастило, а десь – навпаки. Чудову гру показали з «Говерою» та «Волинню». З лучанами мали забивати два три голи в першому таймі та вирішувати результат поєдинку». З «Дніпром» показали непогану гру. Могли перемагати, адже гості нічого не створили, забивши нам з напівмоменту. І ось – знову нічия».
 
Олексій Дитятьєв: «Реалізація погана, ми над чим працюємо. Адже ми створюємо моменти, але забиваємо мало. А в футболі, якщо не забивати, потім обов’язково пропускаєш. Десь обов’язково «залетить». Надалі докладемо усіх зусиль, щоб більше такого не повторювалося, аби ми менше пропускали».
 
Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tра та та
Главное, что понтов хватило...