Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4598
0

КОСТЕВИЧ: «Сделаем все, чтобы увидеть халат Цыганыка»

Полузащитник «Карпат» - о старте сезона и матче с «Динамо»

КОСТЕВИЧ: «Сделаем все, чтобы увидеть халат Цыганыка»

- Після п’яти турів у «Карпат» 9 очок, чи можна вважати це успіхом, чи ще рано поки робити якісь висновки?
- Ми налаштовуємось на кожен матч і граємо в кожному матчі на перемогу. Не можу сказати чи можна вважати 9 очок успіхом. Начебто і непоганий результат, але завжди хочеться чогось кращого, тому хочеться набирати якнайбільше очок і радувати своїх вболівальників.

- Скажіть у чому причина поразки 3:0 від «Динамо» (Київ)? У колі футбольних експертів пролунала думка, що «Карпати» перегоріли ще до гри?
- Важко сказати, що саме вплинуло на результат. Багато факторів, хвилювання у тому числі. Зараз кожен повинен для себе проаналізувати як можна було в деяких епізодах зіграти краще, зробити належні висновки, забути цей матч і рухатись далі. Зациклюватись на грі з «Динамо» не варто.

- В поєдинку з «Динамо» на Вашому фланзі ви протидіяли Андрію Ярмоленку. Чи важко Вам було грати проти нього?
- Андрій Ярмоленко – один з найкращих гравців, якщо не найкращий в чемпіонаті України. Він дуже індивідуально сильний футболіст і проти нього дуже важко грати, але в той же час дуже цікаво тому, що саме в таких матчах набираєшся необхідного досвіду.

- Нещодавно Ігор Йовічевіч розповів, що керівництво клубу не ставило за завдання потрапляння до єврокубкової зони, але сам він таке завдання перед собою і командою ставить. Гравці «Карпат» поки не схильні обговорювати наміри потрапити до Ліги Європи. Прокоментуйте цю ситуацію.
- Поки зарано про це говорити, але дійсно нам не хочеться боротись за виживання. Хочеться мати амбітніші цілі. Всі розуміють, що зараз є такі команди як «Динамо», «Шахтар», «Дніпро», які недосяжні для інших, але за Лігу Європи звісно хочеться поборотися. В цьому сезоні я сподіваюсь, що ми зможемо позмагатися за єврокубкові місця, будемо докладати максимум зусиль, щоб повернути Лігу Європи до Львова.

- Незважаючи на Ваш молодий вік, Ви вже давно знаходитесь у першій команді. За ті сезони, що Ви у команді, колектив якого року був на Вашу думку найсильніший?
- Не можу сказати яка команда була найсильніша, команда мала різні ігрові стилі при Севідові, Йовічевічі. Багато гравців змінилося. Не можу порівнювати команди різних років, але про сьогоднішню команду можу сказати, що в неї є все, щоб добиватися позитивних результатів.

- Свої перші кроки у футболі Ви робили у школі Мирона Маркевича, хотіли б колись попасти у команду Мирона Богдановича і пограти під його керівництвом?
- Не думаю, що необхідно зараз про це говорити. В мене діючий контракт з «Карпатами», всі мої думки про «Карпати» і я хочу добитися з цією командою суттєвих успіхів, повернути вболівальників на стадіон і грати у Лізі Європи.

- Недавній трансфер Мар’яна Шведа до «Севільї» здивував багатьох, як на Вашу думку, чи вистачає потенціалу у Шведа, щоб в майбутньому стати основним гравцем «Севільї»?
- З перших його тренувань з основною командою одразу було видно, що він дуже хороший футболіст. При належному відношенні до тренувань, до футболу в нього є всі шанси стати одним з лідерів «Севільї».

- Який чемпіонат Вам імпонує? Чи є команда за яку вболіваєте?
- Я люблю спостерігати за АПЛ. Я з дитинства вболіваю за лондонський «Арсенал», мені дуже подобається тренер і командна гра «Арсеналу».

- Зовсім недавно у телепрограмі «Про Футбол» ведучий Ігор Циганик заявив, що у випадку попадання «Карпат» до єврокубків останній ефір сезону він проведе у халаті «Карпат». Ваш партнер по команді Олег Голодюк сказав, що приєднається до Ігоря Циганика у разі такого результату. Ви готові на якісь неординарні вчинки заради потрапляння «Карпат» до Ліги Європи?
- Ми докладемо максимум зусиль, щоб побачити халат Ігоря Циганика в прямому ефірі. Заради попадання до Ліги Європи я теж готовий на такі вчинки.

 

Источник Footboom
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.