Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 августа 2015, 12:57
5065
2

Шацких отметился голом в дебютном матче за Рух

«Рух» из Винников крупно обыграл «Гетьман»

| Обновлено 13 августа 2015, 12:57
5065
2
Шацких отметился голом в дебютном матче за Рух
У середу, 12 серпня, відбулись перші матчі 1/16 фіналу Кубка України з футболу серед аматорів. У Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича винниківський «Рух» не залишив ніяких шансів на позитивний результат хмельницькому «Гетьману» і «загрузив» у його ворота чотири сухих м'ячі.
 
З першої хвилини і до фінального свистка гра проходила, як кажуть, в одні ворота. Рухівці, хоч і не грали на «повні оберти», але тотально переважали гостей у володінні м'ячем, а їхні атаки в більшості завершувались небезпечними моментами біля воріт хмельничан. Вже десь до двадцятої хвилини першого тайму гості, принаймі тричі, повинні були виймати м'яча з власних воріт. Але їхні ворота рятували то стійка, то перекладина, то неточність у завершальних ударах господарів
 
Все-таки на 28 хвилині рухівці відкрили рахунок - Роман Іванов завершив багатоходову комбінацію партнерів. Цей гол став єдиним у першому таймі, хоча рухівці і надалі мали беззаперечну ігрову перевагу, а їхні атаки постійно несли загрозу воротам «Гетьмана».
 
Другий тайм став продовженням першого. Та ж сама тотальна перевага «Руху» у володінні м'ячем, та ж велика кількість небезпечних моментів біля воріт гостей. Різниця тільки в тому, що у другому таймі м'яч ще тричі побував у сітці воріт «Гетьмана». На 9 хвилині другого тайму подвоїв рахунок, оформивши дубль, Роман Іванов. На 83 хвилині, після виходу один на один з воротарем «Гетьмана», відзначився у своєму дебютному матчі за винниківський «Рух» Максим Шацьких. А крапку у матчі на першій доданій хвилині матчу поставив Юрій Фурта, довівши рахунок до 4:0.
 
Матч-відповідь відбудеться через тиждень, 19 серпня, у Хмельницькому.
 
«Рух» Винники – «Гетьман» Хмельницький 4:0 (1:0)
Голи: Іванов, 28, 54; Шацьких, 83; Фурта, 90+1.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alegofich
Таке відчуття що Шацьких буде ще років 25 забивати голи!
Форвард по крові)
lgpaladin
Алиев?