Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
|
555
0

В Іллічівську визначаться фіналісти

20 липня стартує четвертий Гран-прі чемпіонату країни з пляжного футболу серед клубів вищої ліги

Це останній відбірний етап першості, за його підсумками визначиться шістка колективів, яка 8-12 серпня розіграє нагороди турніру на піску київського Гідропарку.

Лідирує столичний тандем
Учасникам турніру нараховуються бали, відповідно до місць, зайнятих на кожному Гран-прі: переможець здобуває 12 очок, фіналіст – 10, володар третього місця – 8, четвертого – 6, п’ятого – 4, шостого – 3, сьомого – 2, останнього – 1 пункт. Після трьох етапів першості турнірне становище таке: лідирують лідирують столичні «Нова Ера» й «Плесо» – по 26 очок, у кременчуцького «Кремня» – 20, «Марріон» (Одеса) й іллічівський «Старт» набрали по 18, шістнадцять має одеська «Глорія». Чинний чемпіон країни – київський «Майндшер» - поки йде лише сьомим (11 пунктів). І, нарешті, замикає таблицю севастопольський ПФС, що вже втратив шанси на участь у фіналі.

За олімпійською системою
Змагання в рамках Гран-прі проходять за олімпійською системою: чвертьфінали, півфінали, фінал і стикові поєдинки. Шістьох учасників фінального раунду поділять на дві групи. Перші два колективи з кожної «пульки» виходять до півфіналів. Клуби, що за підсумками чотирьох Гран-прі посядуть два останні місця, відстоюватимуть право на місце в еліті з двома найкращими представниками першої ліги.

Три телетрансляції
Отже, 20 липня в Іллічівську пройдуть чвертьфінальні поєдинки четвертого етапу. О 14.45, після традиційних дитячих змагань, з’ясовуватимуть стосунки «Нова Ера» й «Кремінь», о 16.00 – «Плесо» й місцевий «Старт» (цей матч транслюватиметься у прямому ефірі на УТ-1), о 17-й – «Майндшер» і «Марріон», о 18.00 – ПФС і «Глорія». У півфіналах, 21 липня, зустрінуться переможці першої й третьої, другої та четвертої пар. Ігровий день розпочнеться о 12.00, а гру, яка пройде о 13-й, також покажуть по телебаченню. Фінал – у неділю о 13.00. Перший національний не омине вирішальний поєдинок своєю увагою.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.