Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 августа 2015, 19:38
1271
0

АБЛИТАРОВ: «Верю, что у Оболони все будет хорошо»

Защитник «пивоваров» - о старте сезона

| Обновлено 12 августа 2015, 19:38
1271
0
АБЛИТАРОВ: «Верю, что у Оболони все будет хорошо»

Центральний захисник «пивоварів» Різван Аблітаров дав оцінку першим матчам своєї команди у чемпіонаті, а також розповів про підготовку «біло-зелених» до поєдинку у Краматорську.

«Після перемоги над Зіркою команда з хорошим настроєм готувалася до гри з Іллічівцем. Ми горіли бажанням порадувати своїх вболівальників, але, на мою думку, ми трохи перегоріли… Низка помилок і банальний не фарт призвели до поразки. Щодо матчу з Гірником, то сам футбол, який ми демонстрували, був непоганим, однак потрібно не втрачати концентрацію до останньої хвилини. В цілому, я вважаю, що Оболонь Бровар не заслужив поразки. Після поєдинку усі хлопці переживали і не могли повірити у те, що поступилися…”, — ділиться враженнями Аблітаров.

“Наразі ми працюємо над покращенням реалізації, аналізуємо попередні матчі і я вірю, що все буде добре! Ми налагодимо гру в обороні, в атаці і станемо сильнішими в організації гри. З таким підбором футболістів ми попросту не заслуговуємо на такі результати! Втім, вплинути на усе і щось змінити можемо лише ми самі і лише ми можемо щось виправити!”

“Наступний наш поєдинок відбудеться в Краматорську. Потрібно додати у мисленні, бути більш сконцентрованими та агресивними. Ближче до матчу будемо переглядати суперника на відео і виходячи з цього обиратимемо тактику на гру. Одне можу сказати точно — гратимемо на перемогу!”

“Звичайно, що після поразки у Кривому Розі усі розчаровані, але потрібно підіймати голови! Ми усе можемо! Ми все вміємо! У нас прекрасний колектив і все у нас вийде!”

“Атмосфера у роздягальні робоча! Все добре. Готуємось до матчу серйозно, оскільки знаємо, що буде важко. Немає слабких команд — усі команди однакові”, — відмітив Різван.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.