Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1461
0

Андрей ГИТЧЕНКО: «Наша цель - еврокубки»

Капитан «Карпат» - о матче с «Черноморцем»

«Карпати» знову, вже у третьому матчі поспіль, йдуть з поля без пропущених голів. Велика заслуга у цьому лежить на плечах лінії захисту і воротаря. Після перемоги над одеситами слово взяв капітан команди Андрій Гітченко.

«Нарешті ми забили не один гол і навіть не два. Це прогрес для нас і заслуга всього тренерського штабу і гравців. Загалом у нас вдалася гра, хоча моментами ми дозволяли суперникам створювати гольові нагоди. Розберемо цю гру, зробимо висновки і в майбутньому не допускатимемо цього».

«Сьогодні зустрілися дві молоді команди. Справа в тому, що ми зберегли свій склад і граємо ним вже другий сезон. У «Чорноморця» теж хороше майбутнє. Якщо дати їм час, то через рік вони продемонструють свої кращі якості. Треба пройти цей шлях, набити ґулі і набратися впевненості».

«Всі ми прагнемо бути кращими. Ми маємо ціль – це єврокубки, хоча особливо про це говорити не варто. Треба йти до цього поступово і не літати у хмарах. Попереду у нас гра з «Динамо». Тренери нас підготують належним чином, команда налаштується і ми, сподіваюся, покажемо футбол хорошої якості».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.