Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3046
4

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: «Нам забили с придуманного штрафного»

«Говерла» – «Металлург» З – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера ужгородцев

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: «Нам забили с придуманного штрафного»

Головний тренер «Говерли» Вячеслав Грозний:

- Досить емоційно виступив у флеш-інтерв’ю, бо хотів висловити в прямому ефірі те, що болить.

Щодо матчу, то повністю переважали суперника, якби матч завершився з крупним рахунком на нашу користь – це було б об’єктивно. Але молоді гравці не мають досвіду виступів у Прем’єр-лізі – де не потрібно спішити, поспішають, а де слід зіграти в дотик – притримують м’яч. В першому таймі мали три-чотири нагоди, в другому також, практично всі гравці групи атаки мали моменти біля воріт суперника, але не реалізували. В другому таймі випустили Сергійчука, він досить посилив гру на правому фланзі. Лідерські якості продемонстрував Андрій Цуріков, він повів команду за собою, мені сподобалися його дії.

Орендовані футболісти мають зрозуміти, що така практика дає можливість їм грати в Прем ’єр-лізі, в своїх командах вони такої б нагоди не мали. Для того, щоб їм повернутися назад, їм потрібно класно грати й реалізовувати свої моменти.

Тепер зупинюся на окремих моментах – ніякого штрафного удару в наш бік не було – Демченко впав сам перед Лухтановим. Арбітр шукав нагоду, він усю гру її шукав, мені дивно, чому нас так не люблять в Прем’єр-лізі? З цього вигаданого стандарту нам забили. Розчарований результатом, нереалізацією нагод. Та головне для мене – розвиток футболу, вже багато разів про це говорив, але віз і нині там. Кричать з трибун випускати закарпатців, але кого? Дякую «Динамо», що дав нам гравців, інакше ми б не мали з ким грати, дякую їм за це. Ще раз повторюся, якщо Нестор Шуфрич вибере шлях залишити команду – великий футбол закінчиться на Закарпатті. Можливо тут багатьом не подобаюся, бо не беру до команди через блат. Тут потрібно розбудовувати інфраструктуру, стадіони, базу, але нічого не змінюється в кращий бік. Потрібно бути чесним і говорити про це.

- Головна проблема для команди – низька реалізація?
- Так, якби забив Гемега, то ми б цей матч виграли.

- Які завдання перед командою ставить керівництво у Кубку України?
- Наш клуб звернувся до «Геліоса» з проханням перенести гру на середу 19 або четвер 20 серпня, вони відмовили нам. Для нас таке відношення – незрозуміле,  адже їдемо на матч потягом упродовж двох днів. Тож відправимо на кубок нашу молодіжну команду, такий кубок мені не потрібен.

Источник ФК Говерла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Зидан назвал победителя в противостоянии Реала с Баварией в ЛЧ
Футбол | 06 мая 2024, 09:50 1
Зидан назвал победителя в противостоянии Реала с Баварией в ЛЧ

Экс-наставник «галактикос» – о соперничестве команд в полуфинале турнира

Стало известно, сколько Челси готов заплатить Шахтеру за трансфер Судакова
Футбол | 07 мая 2024, 07:05 3
Стало известно, сколько Челси готов заплатить Шахтеру за трансфер Судакова

Украинский полузащитник может пойти по стопам Михаила Мудрика

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
micha(ZAKARPATTJA)
Пане Грозний не нийте. Треба було використовувати свої моменти, а МЗ наказав і правильно зробив. Наступного разу хлопці мабуть будуть більше старатися попадати по воротах.
dunamorylit
Забивай Говерла свої моменти під кінець матчу не булоб і штрафного!
А штрафний 50/50 один виставив руки другий зразу впав.
gookie
С учетом того, что место нарушения правил определяется по положению корпуса нарушителя, там вообще пенальти был, на секундочку. Если бы судья хотел задавить Говерлу, то спокойно бы пеналь поставил.
karabas86
Характер надо иметь, волю к победе и уметь держать удар. При наличии базовых навыков в футболе, этого вполне достаточно, чтобы выиграть даже у заведомо более классного соперника. Однако, хлопотно всё это… Проще искать отмазки. Нет, НЕ той доорогой идёте товарищи