Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4082
0

Володимир МАЗЯР: «Сьогодні була гра до забитого м’яча»

«Александрия – «Сталь» – 0:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера «Стали»

Володимир МАЗЯР: «Сьогодні була гра до забитого м’яча»

Головний тренер «Сталі» Володимир Мазяр:

- По-перше, хочу сказати, що ми грали проти дуже хорошої команди. Сьогодні була гра до забитого м’яча. Нам сьогодні повезло використати стандарт, мали перспективні атаки, але я не задоволений тим, як ми завершували хвилин 15 першого тайму. Дуже погано грали – просто так розставалися з м’ячем і давали перевагу «Олександрії». Добре, що в другому таймі вирівняли гру, фактично, у другому таймі таких моментів, які були у першому таймі, вже не виникало біля наших воріт. Ми поки що гідно виступаємо у Прем’єр-лізі, і є хороші футболісти що в «Олександріі», що в нас. Бажаю, щоб ми прогресували – що «Олександрія», що ми.

- Чи знали Ви, що за статистикою «Олександрія» не може виграти в «Сталі»? Чи було Вам це відомо до матчу?
- Я дивився тільки те, як ми грали по Першій лізі, а так – не знав.

- На початку другого тайму ваш колега приніс якийсь гаджет, і Ви вставили собі щось в уха. Чи не секрет, шо то було? Якісь підказки були?
- Це таке, що я не буду говорити.

- Гуменюка Ви тримали як джокера, чи він не готовий був з перших хвилин грати?
- Рахую, що футболіст має бути готовим, але він після «Карпат» мав ушкодження. Тому ми і не випустили його проти «Зорі». Він пройшов курс лікування, йому робили знімки. Кістка ціла, але все рівно – я йому хочу сьогодні подякувати, що він вийшов, притримав м’ячі, і зіграв більш-менш агресивно, нав’язував боротьбу захисникам, які не могли починати атаки.

- Кращий бомбардир Першої ліги вирішив спробувати свої сили в «Металісті». Він жалкуватиме, чи жалкуватиме за ним «Сталь»?
- Хочу побажати Стасу довіри тренера, тому що він футболіст хороший. Йому треба більше грати – він така людина, що може забити м’яч, не маючи моменту. Такі футболісти є цінними. Ми не жалкуємо, тактику трошки міняємо, самі бачили, що ми вже не граємо так, як грали в Першій лізі. Час все розставить, хто пожаліє. Хочу тільки побажати Стасу забитих м’ячів, але не в наші ворота.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.