Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4247
5

Марьян ШВЕД: Играть буду за дубль, тренироваться - с основой

Новичок «Севильи» - о своем переезде в чемпионат Испании

Марьян ШВЕД: Играть буду за дубль, тренироваться - с основой
Мар’ян Швед вже пройшов повний медогляд в «Севільї» і став повноцінним гравцем іспанського гранда. Тепер на вихованця «зелено-білих» чекає дуже цікава, хоч і не легка дорога, де все залежатиме лише від його старання та наполегливості. 
 
«Ще перед відльотом до Севільї мені якраз снився цей перехід. Але це вже все стало реальністю, я надзвичайно радий, що все вдалося залагодити. Вдячний за все нашому клубу, ніколи не забуду про «Карпати» – розповідає Мар’ян. 
 
«Про інтерес «Севільї» дізнався два тижні тому. Знаю, що мною цікавилися й інші клуби, але «Севілья» давно за мною слідкувала. Звичайно, такий інтерес для мене дуже приємний». 
 
«Ігор Йовічевіч про перехід дізнався раніше за мене. Вже після переможного матчу проти «Олімпіка» він підійшов до мене, привітав і сказав, що я переходжу до «Севільї». Правда, я про це нікому нічого не говорив, намагався сам обдумати те, що сталося. Містер ще сказав, що дуже розуміє мої емоції, адже «Реал» купив його теж у 18-річному віці». 
 
«Наскільки мені відомо, «Севілья» зробила «Карпатам» хорошу пропозицію, яка влаштувала всі сторони, мене в тому числі. Зокрема, сім’я поїде в Севілью разом зі мною, так буде легше адаптуватися. Мій батько сказав, що на перших порах буде складно, але це можна буде перетерпіти. Уже відомо, що гратиму я наразі за дубль, але важливо те, що тренуватимусь із основою». 
 
«Щодо Євгена Коноплянки, то ще перед відльотом до Іспанії мій агент сказав, що Женя дуже зрадів коли дізнався про трансфер, адже буде хоча б з кимось поговорити. Але окрім цього, я розумію, треба вивчити іспанську мову. Без цього буде складно». 
 
«Я дуже сподіваюся, що мій перехід стане стимулом для хлопців, які зараз вчаться в карпатівській школі. Якщо дуже хотіти і наполегливо працювати, то все задумане стане реальністю». 
 
«Що я розкажу в «Севільї» про «Карпати»? Насамперед про те, що наші фанати – найкращі в Україні. Ну хіба я можу щось погане про «Карпати» сказати? Я ж тут від семи років...»
 
«Дуже сподіваюся, що встигну побачитися із Василем Леськівим і піти з ним на каву. Це мій перший тренер, який допоміг мені і підготував до великого футболу».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

УАФ вынесла наказание защитнику Динамо перед матчем с Шахтером
Футбол | 06 мая 2024, 18:53 6
УАФ вынесла наказание защитнику Динамо перед матчем с Шахтером

Тымчик наказан за грубую игру в матче с Днепром-1

Зидан назвал победителя в противостоянии Реала с Баварией в ЛЧ
Футбол | 06 мая 2024, 09:50 1
Зидан назвал победителя в противостоянии Реала с Баварией в ЛЧ

Экс-наставник «галактикос» – о соперничестве команд в полуфинале турнира

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Sergey Chubich
Удачі Мар'яне) тепер будуть корішами з Коноплянкой)
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
udman11
А что, обращение к тренеру Мистер уже никого не смущает?