Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
696
0

У 2011 році Львів прийме чемпіонат світу?

У Львові на лучному полі Динамо розпочинається фінал Кубка Європи зі стрільби з лука серед молоді

А напередодні престижного старту в редакції газети «Високий Замок» організатори заходу та почесний гість – технічний делегат ЕМАU (Європейського союзу стрільби з лука) Зорігто Манханов – на прес-конференції відповідали на запитання журналістів.

«Ідею про проведення Кубка Європи у Львові озвучили минулого року на аналогічних змаганнях у Празі, - розповів Зорігто Манханов. - Ініціативу львів’ян підтримали представники більшості лучних федерацій Європи і зокрема президент ЕМАU Маріо Скарцелла. І хоча терміни проведення турніру є не надто вдалими – щойно у німецькому Лейпцигу завершився чемпіонат світу зі стрільби з лука, і не всі країни мали фінансову та кадрову можливості відрядити дві делегації – на мундіаль та на Кубок Європи, змагання, вірю, пройдуть на найвищому рівні. Для цього є всі передумови: давні традиції та багата історія львівського лучного спорту, одна з найсильніших у світі шкіл, звідки виходять найкращі лучники планети, а також величезне бажання організаторів».

«Ми не були впевнені, чи зможемо організувати ці змагання, - поділився враженнями президент Федерації стрільби з лука України Валерій Булко. - Але ініціатори заходу – представники Львова – переконали мене і всіх інших, що це можливо. Цей турнір – один з етапів підготовки до святкування 80-річчя спортивної стрільби з лука, що відбудеться 2011 року, й ми проситимемо представників міжнародної федерації надати право проведення чемпіонату світу-2011 Львову. У цьому місті працюють відповідальні професіонали, тому львівські спортсмени та тренери ще не один десяток років нагадуватимуть про себе на найвищому рівні. Молодь, яка сьогодні змагається з найсильнішими юніорами та кадетами Європи, завтра, я переконаний, стане у лаву олімпійської збірної України».

Високий замок

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.