Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 августа 2015, 09:06
2202
1

Максим ШАЦКИХ: «Динамо обыграло Черноморец на характере»

Экс-игрок «Динамо» — о матче киевлян с «Черноморцем»

| Обновлено 04 августа 2015, 09:06
2202
1
Максим ШАЦКИХ: «Динамо обыграло Черноморец на характере»

— В «Динамо» - проблеми в захисті, в «Чорноморця» - в атаці. Все йшло до нульової нічиєї?
— «Динамо» переграло «Чорноморець» на характері. Кияни повинні були забивати, рано чи пізно, але гра була дуже складною, до забитого м’яча. Другим голом «Динамо» добило суперника, хоча він не настільки важливий. Головне було, забити перший м’яч і з цим «біло-сині» здорово намучились. Та й «Чорноморець» добре грав, продемонструвавши досить високий рівень футболу, як і в матчі з «Дніпром». Вони кілька разів непогано атакували, могли забити. Найголовніше, що «Динамо» взяло в цьому матчі три очки. Завдання виконано.

— Зараз «Динамо» часто закидають, що команда грає повільно і нервово. На скільки справедливі такі судження?
— В принципі, всі лідери українського чемпіонату так розпочали. Жодної крупної перемоги від них ми ще не побачили. «Шахтар» «Говерлу» лише в другому таймі «дотиснув». Для «Дніпра» в матчі з «Чорноморцем» теж не все так просто складалось. Словом, команди входять в сезон. Тим більше, в «Динамо» з’явилося кілька нових гравців і вони повинні адаптуватися в колективі. Нехай зараз «біло-сині» грають не так злагоджено і потужно, як хотілося б вболівальникам, але це справа часу.

— Сергій Мякушко чудово справився зі своїми завданнями, вийшовши на заміну…
— Так, він вийшов не на довго, зробив гольову передачу та був дуже активним. Питання в тому, коли в нього з’явиться більше ігрового часу і тоді він швидше віллється в колектив та зможе демонструвати свої найкращі здібності.

— Андрій Ярмоленко також провів хорошу гру.
— В цьому немає нічого дивного. Класний гравець повинен доводити своєю грою в кожному матчі, що він заслуговує грати в основі та може перейти в топ-команду. Для нього не має бути різниці в тому, з ким він грає – з «Говерлою» чи з «Шахтарем». Він повинен доводити, що є великим майстром. Але, справжній рівень команди та індивідуальної майстерності гравців, ми побачимо, коли розпочнуться єврокубки. Найближча гра в «Шахтаря». Дуже цікаво буде її подивитися.

— Які очікування у Вас від цього матчу?
— Після першої гри шанси в «гірників» є. Будемо надіятися, що вони пройдуть далі. «Фенербахче» - дуже сильний суперник. На виїзді не пропустили, але й не забили. Вдома вони гратимуть з побоюванням, бо у «Фенербахче» є кому забивати. Команда дуже серйозна, з хорошим підбором гравців. Якщо «Шахтар» пропустить, то підуть нерви, команда розпочне поспішати. Вони самі прекрасно розуміють важливість цієї гри. Поразка зараз – це провал на самому початку, що дуже прикро. Але, я впевнений, що все буде нормально і той склад, який є наразі в «Шахтарі», може проходити «Фенербахче». Аби лише не зіграло злий жарт те, що вони не реалізували свої моменти в Туреччині, бо шанси забити в них були дуже хороші. Забили б і можна було говорити, що проблем в домашній грі не буде. Думаю, буде повний стадіон вболівальників, які «поженуть» їх вперед і «Шахтар» має з потрійною віддачею показати, на що здатний.

— Як Вам умови в «Русі»? Вирішили прийняти пропозицію?
— Так. До речі, я з Вами розмовляю і їду на Львів. Я був там кілька днів, бачив гру, розмовляв з президентом. Все продумано, все прораховано, є всі умови – тільки грай у футбол та отримуй задоволення від гри і радуй вболівальників. В цьому плані, «Рухові» могли б позаздрити команди Прем’єр-ліги.

Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге
Футбол | 25 апреля 2024, 02:15 2
Все серьезно? Миколенко покидал стадион в защитном ботинке на левой ноге

Виталий получил неприятную травму в матче «Эвертон» – «Ливерпуль»

Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 24 апреля 2024, 21:01 14
Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kyivpilotvlad
Тому що Львів і Вінники - це Європа, нормальна і цивілізована! А не те, що відбувається в росії ... https://www.youtube.com/watch?v=pa_rvnVlB1