Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
931
0

Тарас ПУЧКОВСКИЙ: «Скоро присоединюсь к общей группе»

Форвард львовских «Карпат» восстанавливается после травмы

Тарас ПУЧКОВСКИЙ: «Скоро присоединюсь к общей группе»
Нападник «Карпат» Тарас Пучковський кілька днів тому вперше доторкнувся до м’яча після тривалої перерви. Через важку травму форвард «зелено-білих» пропустив більш ніж півроку. Про своє самопочуття, настрій і плани на майбутнє він поділився з журналістом «Інформаційного центру ФК «Карпати».
 
«Почуваюся добре, нога вже не турбує. У фізичному плані додав, наростив м’язи. Позавчора я вперше торкнувся до м’яча. Відчуття – незвичні, але сподіваюся, що найближчим часом надолужу втрачене. Лікарі поки не дозволяють займатися на повну силу. Забороняють брати участь у силовій боротьбі, стелитися у підкатах».
 
«У загальній групі я ще не тренуюся. Лише проводжу разом з партнерами розминку, граємо в квадрат. За прогнозами лікарів через тиждень, можливо, два тижні працюватиму зі всіма. Через декілька днів планую приступати до роботи над ударами. Якщо все буде добре, то займатимуся в загальній групі вже найближчим часом».
 
«Якщо чесно, то дуже сумував поки був в лазареті. Перших три місяці проводив у тренажерному залі, згодом почав бігати важкі фартлеки, набирати фізичну форму. Постійно слідкував за грою команди. Був на усіх домашніх матчах, відвідував хлопців після ігор у роздягальні. У цьому сезоні дивився по телебаченню матч в Харкові, відвідував «Україну» і спостерігав за грою проти «Сталі». Тому не можу дочекатися, коли повернуся на футбольне поле» – підсумував Тарас.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.