Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 27 июля 2015, 11:10
4554
2

Ультрас Сокола: команда на грани полного развала

Фанаты киевского клуба выступили с официальным заявлением

| Обновлено 27 июля 2015, 11:10
4554
2
Ультрас Сокола: команда на грани полного развала
sokol.kiev.ua

Заява ультрас «Сокіл» Київ

16 липня в офісі Федерації хокею України відбулася нарада представників хокейних клубів, присвячена проведенню наступного чемпіонату. Нажаль, не було на ній представників київського Соколу. Навіть більше, керівництво клубу не висловило жодних заяв про намір брати участь у турнірі!

Всі ці роки власник Соколу Сергій Тарута та президент Євген Імас опускали клуб все нижче й нижче, аж поки не довели до прірви. Гравцям постійно затримували зарплатню, що змусило їх звертатися з відкритим листом до Президента та Прем'єр міністра України! Минулого року клуб взагалі не заявили на чемпіонат України. Молодіжна команда заявилася до аматорської ліги та не зуміла дограти до кінця через нестачу фінансування. І ось тепер київський Сокіл на межі повного розвалу і остаточного занепаду завдяки цим горе-керівникам.

Відсутність клубу в чемпіонаті України буде образою багатотисячній армії вболівальників. Адже Сокіл це не якась команда-одноденка для відмивання коштів, а 12-разовий чемпіон України із 50-річною історією! Чи можна уявити, щоб у футбольній першості України не було багаторазового чемпіона Динамо Київ? А зараз ми постаємо перед загрозою втратити геть усе!

Ми вимагаємо, щоб нинішнє керівництво визначилося із подальшим майбутнім Соколу! Або вони відновлюють фінансування і заявляють команду на цей чемпіонат, або офіційно заявляють про неможливість утримання клубу і продаж новому власнику.

Якщо найближчим часом не буде відповіді, ми залишаємо за собою право рішуче відстоювати інтереси київського хокею усіма можливими способами!

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Istm
ну не распространен хоккей в Украине.
Трактор
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил