Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3345
0

В’ячеслав ГРОЗНИЙ: «Нічия для нас – пристойний результат»

«Говерла» – «Ворскла» – 1:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера закарпатцев

В’ячеслав ГРОЗНИЙ: «Нічия для нас – пристойний результат»

Головний тренер «Говерли» В’ячеслав Грозний:

- Після матчу з «Дніпром» зазначив гравцям, що цей поєдинок буде значно важчим. В першому таймі група гравців не виконала настанови, не грали щільно з Ковпаком, програли більшість підборів. Розумію, що вони молоді хлопці, набираються досвіду. А вже в другому таймі внесли корективи й підбори вже в більшості вигравали ми. А потім випустив Кузика, щоб додав агресії попереду, він добре ввійшов в гру. У нас дуже хороша атмосфера, хлопці через такі матчі набираються великого досвіду. На жаль, у нас ще немає конкуренції на більшість позицій, сподіваюся, що до закриття трансферного вікна у нас ще будуть гравці й вона з’явиться. Вже нині в нашій команді є захисник Олег Білий, який в минулому грав за «Нафтовик» та молодіжний склад львівських «Карпат».

- У  вболівальників сьогодні були претензії до арбітрів, а у Вас?
- Завжди симпатії будуть на боці сильніших. В минулому сезоні ми не пробили жодного пенальті, думаю, що в цьому не пробиватимемо також. Для того, щоб давати аналіз слід переглянути відео. Тим не менш, нічия для нас – пристойний результат у цій грі.

- В чому специфіка роботи з такими досвідченими футболістами, як Шацьких та Фещук, та з молодими гравцями, які є нині в команді?
- З досвідченими легше працювати, вони з півслова розуміють мене. З молодими мені цікаво – вони відкриті, наївні, дуже люблять футбол й схоплюють все на емоціях. Їх потрібно підтримати.

- Чому вирішили дати капітанську пов’язку Цурікову?
- На кожну гру сам призначаю капітана. Коли вже створиться боєздатний колектив, то вони вже самі через голосування  виберуть капітана. А Андрія призначив тому, що він серйозна відповідальна людина, який має якості лідера й здатний повести хлопців за собою. Думаю, що не помилився в виборі.

- Після матчу, у Вас була розмова з Нестором Івановичем?
- Так. Нестор Іванович задоволений грою. Похвалив нас за стійкість і характер, який хлопці проявили під час гри. Подякував за гру й знову підтвердив, що не залишить команду.

- Сьогодні віце-президент клубу Олександр Шуфрич після першого тайму зайшов у роздягальню. Це мало певний вплив на настрій команди?
- Олександр Несторович ходить на тренерські курси, тож особисто пропонував йому заходити й дивитися, як працює тренер в перерві. Він молода людина, йому цікаво, як тренер виходить із ситуації, коли суперник має тотальну перевагу.

Источник ФК Говерла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.