Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2864
0

Молодежная команда Карпат на своем поле уступила Стали

Днепродзержинская «Сталь» на выезде берет три очка с львовянами

Молодежная команда Карпат на своем поле уступила Стали
Молодіжна команда «Карпат» перед грою з однолітками «Сталі» отримала солідне підсилення від основи. Місце у воротах зайняв Роман Підківка, на фланзі оборони розташувався Василь Кравець, краї півзахисту у своє розпорядження отримали Олексій Гуцуляк і Михайло Сегрійчук. Зважаючи на це, можна було не сумніватися, що біля воріт гостей буде гаряче.
 
Може у першому таймі так воно й було, але до реальної спеки не доходило. Активний Сергійчук регулярно виходив на ударні позиції, однак м’яч у ворота вперто не летів. Щонайменше тричі нападник цілив з середньої та дальньої дистанції і щоразу круглий оминав рамку. Цікавий епізод сам для себе створив Захарків, який прийняв м’яча, розвернувся і пробив, цього разу точно, але кіпер «Сталі» маху не дав. Непогану комбінацію розіграли карпатівці ближче до кінця тайму. Гуцуляк отримав м’яча на фланзі і одразу ж навісив на дальню штангу, де чатував Сергійчук. Михайло одразу ж скинув круглого під удар Завійському, який набігав з глибини, однак у Тараса не вдалося пробити сильно. 
 
Якщо хтось думав, що молодіжка «Сталі» уперше зіграє на такому рівні, то дуже помилявся. У розпорядженні Сергія Шищенка опинилося чимало дублерів донецького «Металурга», зрештою, сам тренер донедавна очолював молодіжну команду вже неіснуючого клубу. Тож «Сталь» приїхала на матч проти «Карпат» доволі зібраною, до того ж з повноцінною передсезонною підготовкою. 
 
Проте ці всі фактори не стали причиною того, що на початку другого тайму «Сталь» вийшла вперед. Уся справа тут в непорозумінні центральних захисників, які пропустили між собою суперника, а тому вже нічого іншого не залишалося, як пробити повз Романа Підківку. Цей прикрий для «левів» епізод трапився вже на першій хвилині другого тайму, а миттю раніше на полі з’явився Мар’ян Швед, який нарешті залікував свою травму. Саме в Мар’яна був непоганий момент для того, щоб зрівняти рахунок, коли він пробивав після сольного проходу від Василя Кравця. Однак удару відверто бракувало сили. 
 
У той же час «Сталь» доволі непогано проводила контратаки. Після одної з таких Роман Підківка дуже здорово врятував команду, виставивши ногу у шпагаті. Але намагання голкіпера польові гравці не підтримали – низка напівмоментів так і не принесла команді бодай нічиєї. Тож у другому матчі поспіль дублери поступаються з мінімальним рахунком.  
 
 
«Карпати» U-21 – «Сталь» U-21 – 0:1
«КАРПАТИ» U-21: Підківка, Кравець (Дударенко, 63), Маркович, Сениця, Лобай, Михайловський, Завійський, Гуцуляк (Швед, 46), Богач, Сегрійчук (Грисьо, 82), Захарків.
«СТАЛЬ» U-21: Пеньков, Єфімчук, Янко, Луговий (Савін, 65), Євдокимов, Павлюк, Мисик, Савчук (Хамходера, 80), Козак, Дебелко, Багдасаров.
Гол: Савчук, 46. 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Турнирная таблица УПЛ. Днепр-1 упустил шанс приблизиться к Кривбассу
Футбол | 16 апреля 2024, 06:30 1
Турнирная таблица УПЛ. Днепр-1 упустил шанс приблизиться к Кривбассу

В топ-3 входят: донецкий Шахтер, киевское Динамо и криворожский Кривбасс

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 16 апреля 2024, 05:20 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.