Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 июля 2015, 10:26
8681
9

ГРОЗНЫЙ: «Эти дети отобрали очки у финалиста Лиги Европы»

Главный тренер «Говерлы» - о матче против «Днепра» (1:1)

| Обновлено 20 июля 2015, 10:26
8681
9
ГРОЗНЫЙ: «Эти дети отобрали очки у финалиста Лиги Европы»
Головний тренер ужгородської Говерли В‘ячеслав Грозний залишився задоволений результатом матчу з дніпропетровським Дніпром, який закінчився нічиєю 1:1.
 
— Ми єдина команда в Україні, яка не мала умов для підготовки. Всі пішли. Навіть Надь відпросився. Ми не мали ким проводити спаринги. Тому ми звернулися до топ-клубів, щоб вони дали нам гравців. Це нормальна практика, вона поширена навіть у Європі. Ну а що нам робити, якщо всі пішли? Дякувати Богу, ми третій сезон поспіль в еліті і вважаю, що ми всі непогано робили сою роботу.
 
Нам ніхто з топ-клубів не відмовив. Когось вони вже віддали, а когось, можливо, ще дадуть. Із Шахтаря є Ігор Гончар, і вони готові нам віддати ще кількох футболістів. А от Динамо спрацювало найбільш оперативно. Кияни хочуть, щоб їхні гравці мали практику, тому ми їм безмежно вдячні, що вони дали нам футболістів. 
 
Мене не лякає те, що більшість з тих хлопців не має досвіду виступу на найвищому рівні. Я цього не боюся. Ми підтягуємо своїх молодих — ось сьогодні вийшов Міша Ряшко. Я вдячний всім, хто є в команді. Всі старалися, швидко вчаться. Навіть якби ми програли — я б нічого нікому не сказав. Бо ми грали проти класної команди. Вважаю, що наші молоді хлопці виглядали гідно, я їм подякував. Це люди, які будуть у великому футболі. 
 
Для них це історія. Ці діти зіграли унічию з фіналістом Ліги Європи — вони увійдуть до історії закарпатського футболу. Я їм пообіцяв, що на них я голосу не підвищуватиму. В двох попередніх сезонах я кричав, вимагав, а цих підтримую. Мені цікаво з ними працювати. Вони вчаться і я думаю, що навесні ви побачите цікаву команду.
 
— Чи виправдав очікування новачок команди Халк (Ігор Худобяк)?
— Він виконував роль стовба, навязував боротьбу, вигравав єдиноборства і дозволяв парнерам підключатися з глибини. Він скільки міг, стільки нам допоміг. Я не маю до них претензій. Ми сьогодні мали виставити високих гравців, тому вийшов габаритний Худобяк, а не Козак (дуже технічний хлопець; пізніше він себе ще проявить). Ми втретє поспіль зіграли з Дніпром внічию. Це хороший для нас результат. Я задоволений.
 
— Чому не грали Бабенко і Надь?
— Про Надя я вже сказав. У нього є пропозиція від команди, в якій він розраховує стабільно грати, і отримувати зарплатню. Він вже домовився з керівництвом… А Бабенка ви бачили у заявці.
 
— А хіба він гірший за Рудька?
— А це вже, вибачайте, я вирішую. Я тренер — я відповідаю за результат. Це був мій вибір.
 
— Яка ситуація з виплатами коштів?
— Нам почали виплачувати. В середині липня нам заплатили за червень минулого року. Нестор Іванович обіцяє до 31-го грудня закрити заборгованість за весь рік. Знаєте, найлегше все кинути… Але це шлях слабких людей. Ми за спортивним принципом здобули право грати на найвищому рівні, але хтось хотів, щоб ми не грали. Комусь ми заважали, тому й хотіли просунути і Іллічівець, і Сталь. У нас немає заборгованості перед Федерацією. Ми працюємо і якщо хтось думає, що Говерла не захищена — то це не так. Я відкрита людина. Я багатьом не подобаюсь. Але я не баришня, щоб всім подобатися.
 
— В наступному матчі буде приблизно той склад, що й сьогодні?
— В мене принцип виставляти тих, хто кращий на тренуванням. Плюс, є тактичні нюанси. під кожного суперника потрібно підбирати відповідних гравців. Повинні бути баланс, гармонія. І ми так гармонічно підходимо до кожного матчу. Думаю, що матчу з Ворсклою ми ще підсилимося.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмитро Петренко
Раньше все хаяли Шахтер за арендовец. И чем Динамо сейчас лучше???
Stromae
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Hartmann22
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alessandro13
На самом деле это финалист Лиги Европы своими собственными руками (т. е. никакущей игрой) отдал этим детям свои два очка!
Alex-Power
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Crassus
Просто надо лимит на орендованых, с одной команды максимум 3
rno555
пропоную в зустрічах з Говерла-Динамо Ужгород видавати тренерам команд мегафони і дозволяти вести гру голосовими командами-Вася біжи,Федя візьми 9-го і т д-
Марио
"Тому ми звернулися до топ-клубів, щоб вони дали нам гравців."
Было бы интересней и меньше негативных возгласов с разных сторон, если б Говерла взяла в аренду игроков в одинаковом кол-ве из Динамо и из Шахтера.
" Вони вчаться і я думаю, що навесні ви побачите цікаву команду."
Думаю, их энтузиазм спадёт уже через пару туров. А к весне может и вовсе как рукой снять. Игроки ж понимают, что они в аренде, что это временно. Каждый преследует свой личный интерес, но единой цели у команды, увы, не наблюдается.