Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2589
2

Компания Пари-матч стала титульным спонсором Карпат

Львовский клуб обзавелся новым спонсором

Компанія ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» уклала спонсорську угоду з львівським футбольним клубом «Карпати» на сезон 2015/16 рр. У рамках цього партнерства логотип компанії з’явиться на футболках гравців.

«Компанія ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» весь час підтримувала і підтримує український спорт. Ми завжди особливу увагу приділяли футболу. Не секрет, що ФК «Карпати» – одна з найуспішніших футбольних команд Західної України, що має величезну армію вболівальників. Ми зі свого боку звикли працювати з лідерами та сприяти їх успіхам», – прокоментував партнерство власник компанії ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» Едуард Швіндлєрман.

Нагадаємо, наприкінці червня цього року було офіційно презентовано титульного партнера елітного українського дивізіону сезону 2015/2016. Ліга Парі-Матч – таку назву отримав головний футбольний чемпіонат країни.

«Наш клуб не має жодного сумніву у тому, що ця співпраця позитивно позначиться на розвитку обох брендів і надасть можливості рухатися вперед. Наша співпраця не обмежиться самим лише розміщенням символіки компанії на формі, стадіоні, поліграфічній продукції клубу, а й матиме перспективи для більш тісного зближення брендів. Чи не ключовий момент нашої співпраці полягає і в спільному баченні розвитку українського футболу та очищенні його від брудних закулісних ігор. У цьому наші погляди та методи збігаються на 100%», – зазначили у ФК «Карпати» (Львів).

«Важливо розуміти, що Україна – це молода країна з багатою історією, але попереду ще безліч завдань, реалізація яких потребує багато змін в суспільстві. Сподіваємось, що ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» та ФК «Карпати» разом зроблять свій внесок в історію нової України та українського футболу» – підсумував власник компанії ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» Едуард Швіндлєрман.

Довідка

Компанія ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» створена 1995 року в Києві. Протягом 14 років успішної діяльності компанія йшла завжди поруч з українським спортом, підтримуючи та розвиваючи масові спортивні заходи, сприяючи прогресу талановитих спортсменів. З 2009-го року, у зв’язку зі змінами у законодавстві, компанія завершила свою бізнес-діяльність в Україні, але не зупинилась на шляху розвитку українського спорту. На сьогоднішній день ключове завдання ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» – це участь у підготовці легального та правомірного поля діяльності для букмекерських контор України, сприяння законотворчій роботі в рамках підготовки закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту в майбутньому.

Безумовно, одним з головних пріоритетів ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» вбачає боротьбу з договірними матчами, грою на тоталізаторі серед спортсменів, в рамках якої має бажання налагоджувати співробітництво зі всіма зацікавленими структурами.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
valenok.2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
цікаво